06 / 05 / 2024

Vakıfbank personel sayısı

Vakıfbank personel sayısı

Türkiye genelindeki 900. şubesini Antalya Aksu’da açan VakıfBank, 2015 yılında 40 yeni şube açıp 800 yeni personel almayı hedefliyor.

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank’tan temassız ödemeye yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Temassız ödemelerde toplam 70 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bir sözünüze 1.200 TL'ye varan indirim! Başvuran hemen yararlanacak!

Vakıfbank "Sözünle kazan" kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte kampanyanın tüm detayları...

Vakıfbank personel sayısı Haberi

Vakıfbank personel sayısı

Antalya Aksu Şubesi’nin açılışında gkonuşan VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, 2014 yılında, mevduatlarını sektör ortalamasının üzerinde büyüterek pazar paylarını artırdıklarını belirterek “Toplam mevduatımız yıllık yüzde 13 büyüme ile 91 milyar TL’yi aşarken, şube sayımızdaki artışa paralel olarak, mevduatımız da hızla tabana yaygınlaşmayı sürdürüyoruz” dedi.


Hızlı çözüm sunacağız

Müşterilerine daha yakın olmak amacıyla 900. şubelerini Aksu’da hizmete açtıklarını kaydeden Aydoğan “Turizm ve tarımın yanı sıra hızla gelişen sanayisiyle de Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan Antalya başta olmak üzere bölgedeki tüm müşterilerimizin yanında olmak, onlara daha iyi hizmet vermek ve en hızlı çözümleri sunmak için yatırımlarımıza devam...