20 / 05 / 2024

vampir cihazlar hangileri

vampir cihazlar hangileri

Son dönemlerde ülkemizde elektrik faturalarındaki büyük artış vatandaşlara zor günler yaşatırken, İngiliz uzmanlar, evlerde kullanılmayan fakat elektrik harcayan cihazlar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki evinizde ve iş yerinizde elektriğinizi emen cihazları biliyor musunuz?

En ucuz otomatik araçlar hangileri? 1 milyonun altındaki otomatik otomobiller...

Otomatik araçlar otomotiv pazarının yüzde 90’ını oluşturuyor. Buna göre, Türkiye’de en ucuz otomatik vitesli araçlar hangileri?

Borsa İstanbul'da haftanın en çok kazandıran hisseleri hangileri?

Borsa İstanbul, geçtiğimiz hafta rekor üzerine rekor kırarken, tarihinde ilk defa 10 bin puan seviyesinin üzerini test etmiş oldu. Buna göre, haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri hangileri oldu? 

Konut kredisi hesaplama! 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin TL konut kredisi aylık taksit tutarı

Ev sahibi olmak isteyenler için bankalar konut kredisi ve aylık ödeme taksit tutarlarını açıkladı. 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin konut kredisinde aylık taksit kaç TL?

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

İstanbul'da taksiciler yeni dönem için taksimetre cihazlarını güncelliyor...

İstanbul'da taksiciler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile ücretlere yapılan zammın ardından taksimetre cihazlarını güncellemeye başladığı belirtildi. İşte haberin detayları...

AFAD 15 ilçeyi 'en riskli' diyerek açıkladı! Büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Gemlik'teki 5.1'lik depremin ardından 'Büyük İstanbul depreminin öncüsü mü?' konusu tartışılırken, İstanbul'un riskli bölgeleri de araştırılmaya başlandı. Peki büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler? Vergisi telefon kapsamındaki telefonlar hangileri?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 2023 Genel Seçimleri öncesinde verilen müjde yerine getirilecek. Bu sayede öğrenciler yüzde 50 indirimle telefon sahibi olacaklar. Peki öğrencilere vergisiz telefon şartları neler? Vergisi telefon kapsamındaki telefonlar hangileri?

vampir cihazlar hangileri Haberi

vampir cihazlar hangileri

Avrupa’da başlayan enerji krizi Çin, ABD ve Hindistan’a da yayılırken, fiyatlarda da büyük yükselişler kaydedildi. Ülkemizde de geçen seneye oranla elektrikte yüzde 52 ile yüzde 130 arasında değişen oranlarda bazı zamlar yapıldı.

Rusya ve Ukrayna’daki savaşın gaz arzını büyük ölçüde azaltması ve önümüzdeki ay fiyat üst sınırının kaldırılması sebebiyle yakıt fiyatlarında bağlantılı olmayan büyük bir artış olması, gereksiz yere yaşam maliyetindeki şok edici artışa da katkı sağlıyor.

FATURALARLA İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN UYARI

Elektrik faturalarının vatandaşların canını yakmaya başladığı şu günlerde İngiliz uzmanlardan söz konusu faturalarla ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi.

BBC'nin aktardığına göre, İngiltere'deki enerji şirketi British Gas'ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya çıkardı. 

Peki vampir cihaz ne demek? Evinizde ve iş yerinizde elektriğinizi...