09 / 05 / 2024

Van Gölü Elektrik Dağıtım

Van Gölü Elektrik Dağıtım

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş'yi devralan Türkerler Holding, bölgedeki vatandaşların 2013 öncesi biriken borçlarının 240 milyon liralık gecikme faizlerini silecek. Kayıp kaçak elektrik oranlarını düşürmek için de 200 milyon lira yatırım yapacak...

Dicle ve Van Gölü Elektrik Dağıtım özelleştirildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Dicle Elektrik Dağıtım AŞ ve Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ'nin özelleştirilmesini onayladı...

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Edremit'teki ahırlar yıkılıyor!

Van'ın Edremit ilçesinde çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyen, Van Gölü'nün kirlenmesine neden olan 331 ahırın yıkımına başlandı.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Arya Gül İnşaat Nalburiye Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Gül İnşaat Nalburiye Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Karasu tarafından kuruldu.

Edremit'te göl çekilince tapulu araziler ortaya çıktı!

Van Gölü sularının mevsim şartlarına bağlı çekilmesiyle, Edremit ilçesindeki bazı vatandaşların tapulu arazileri ile önceden batmış iki tekne ortaya çıktı.

Van Gürpınar'da değişim ve dönüşüm başladı!

Van Gürpınar Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 30 milyon TL'lik yatırımla bölgenin çehresini değiştirdi. İlçede başlatılan dönüşüm çalışmalarıyla metruk binalar yıkıldı ve yeni binalar inşa edildi.

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Polathan İnşaat Gıda Elektrik Taşımacılık Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polathan İnşaat Gıda Elektrik Taşımacılık Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sinan Polathan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Zeki Oyman tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Haberi

Van Gölü Elektrik Dağıtım



Türkiye'de kaçak elektrik kullanımı yüzde 60'lık oranla rekor kıran Van, Hakkari, Muş ve Bitlis bölgesinde elektrik abonelerinden gecikme faizi alınmayacak. Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş'yi devralan Türkerler Holding, bölgedeki vatandaşların 2013 öncesi biriken borçlarının 240 milyon liralık gecikme faizlerini silecek.


Kaçak elektrik kullanımı rekorunu elinde bulunduran Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'de, bu bölgeleri kapsayan Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş'yi (VEDAŞ) devralan Türkerler Holding, 2013 öncesi vatandaşların biriken borçlarının 240 milyon liralık gecikme faizlerini silerek işe başladı. Holding, dört il, 25 ilçe ve bin 412 köyde 2 milyon 100 bin nüfusun bulunduğu 500 bin aboneye dağıtım ve perakende satış hizmeti verecek. Kayıp kaçak elektrik oranlarını düşürmek için de 200 milyon lira yatırım yapacak.


200 KİŞİLİK MOBİL EKİP KURULDU


Türkerler Holding'in özelleştirilerek satın aldığı...