18 / 05 / 2024

Van Özalpta yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Van Özalpta yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Van’ın Özalp İlçe Belediyesi, mahalle yollarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özalp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2015 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında başlatmış olduğu yol çalışmaları Kargalı Mahallesi’nde devam ediyor.

Van, 2011 depreminden sonra yeniden inşa edildi!

Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde 604 kişinin ölümüne, binlerce binanın ağır hasar görmesine yol açan 7,2 büyüklüğündeki depremden sonnra hayata geçirilen yatırımlar ve yapılan hizmetlerle depremin izleri kısa sürede silindi

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Van İpekyolu'nda metruk yapılar yıkılıyor!

Van İpekyolu Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çevre ve görüntü kirliliğine yol ve tehlikeye neden olan, metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

AFAD'dan Van uyarısı: Evlere girmeyin!

İran'da yaşanan 5.9'luk deprem Van'da can aldı. Köylerde büyük hasara yol açan depremle ilgili uyarılar yapan AFAD, "Vatandaşlarımızın, Afet bölgesindeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir. Yollar acil yardım araçları için boş bırakılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Van İpekyolu'nda asfalt çalışmaları başladı!

Van İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,kırsal mahallelerde bulunan bozuk yollar ile ara sokaklara asfalt sahti kaplama dökümüne başladı. Belediye yol düzeltme çalışmalarını bütün bir kentte yayacaklarını belirtti.

Van Tuşba'ya 45 kilometrelik asfalt!

Van Büyükşehir Belediyesi Tuşba ilçesine bağlı kırsal mahallerde 45 kilometre yol asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Van Büyükşehir'den 172 milyon TL'lik yol yatırımı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre yol ağının yüzde 20.8’inde çalışmalar yaptı. Belediye, yol çalışmaları, karla mücadele ve bu çalışmalar için alınan araçlara yıl içerisinde 172 milyon TL yatırım yaptı.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Van'da yol yapım çalışmalarında sona gelindi!

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ve Özalp Belediyesi’nin ortak yürüttükleri yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Van Özalpta yol çalışmaları aralıksız sürüyor Haberi

Van Özalpta yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Çalışmalar kapsamında Küçük Sanayi Sitesi arka sokağı, deprem konutları ara sokakları ve 20 Temmuz İlköğretim Okulu sokağındaki yollara 10 bin metre kare parke taşı 2 bin metre bordür ve bin 500 metre su oluk taşı döşenmesi planlanıyor. Sanayi arkası yolun bitimiyle beraber deprem konutları sokaklarında çalışmaların başlatılacağı...