01 / 07 / 2024

vanda evlerin üzerine çığ mı düştü

vanda evlerin üzerine çığ mı düştü

Van'ın Çatak ilçesinde çığ düşmesi sonucu 7 evde küçük çaplı hasar oluştu Vatandaşlar, can kaybının yaşanmadığı olayın ardından yolun ulaşıma kapalı olması nedeniyle kar temizleme çalışmalarını kendi imkanlarıyla yürüttüc

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

İzmir'de kayalar bir mahalleyi tehdit ediyor!

İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi 2128/1 Sokak'ın üst bölümündeki kayalıklardan parçalar yağışlardan sonra koparak alt kesimdeki evlerin üzerine düşüyor....

Hollanda’da iki kule vinci evlerin üzerine devrildi!

Hollanda’nın Alphen aan den Rijn kentinde iki kule vincinin evlerin üzerine devrilmesi kentte paniğe yol açtı. Belediye, ölü ya da yaralı sayısının henüz netleşmediğini açıkladı.

Tapuyu üzerine almak ne kadar?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Tapu devri için ilgili kişi gerekli belgelerle birlikte Tapu Sicil Müdürlüğü’ne müracaat ediyor. Peki, tapuyu üzerine almak ne kadar?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Kiracı elektrik aboneliğini üzerine almazsa ne olur?

Kiracınızın abonelikleri kendi adına alması gerekiyor. Bunun için kiracının elektrik dağıtım şirketine müracaat etmeleri gerekiyor. Ancak kiracının abone olmadığını düşünelim. Kiracı elektrik aboneliğini üzerine almazsa ne olur?

Kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı?

Taşınmaz mallarını kiralayan kimselerin gayrimenkulden yararlanabilmeleri için abonelikleri kendi adına alması gerekiyor. Peki, kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı? Kiracı abonelik almazsa ne olur?

Yerebatan Sarnıcı'nın üzerine İl Genel Meclisi!

İstanbul'un turistik mekanlarından Yerebatan Sarnıcı'nın üzerine 1969 yılında İl Genel Meclisi Binası yapılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

Kiracı su aboneliğini üzerine almazsa ne olur?

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracının gayrimenkule taşınmadan önce bazı abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Peki, kiracı su aboneliğini üzerine almak zorunda mı? Kiracı su aboneliğini üzerine almazsa ne olur?

Çamçavuş Köprüsü, Kars Çayı'nın üzerine taşındı!

Susuz ilçesinde 1899 yılında Ruslar tarafından yaptırılan 105 ton ağırlığında ve 60 metre uzunluğundaki Çamçavuş Köprüsü, hidrolik sistem aracılığıyla 21 kilometre mesafedeki Kars Çayı'nın üzerine başarılı şekilde yerleştirildi.

Samsun Çarşamba'da tek katlı eski evlerin üzerine bina yapılıyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesinin 5 bin nüfuslu 2010 yılında Cumhuriyet köyünün de ilçeye bağlanması ile birlikte yeni binaların, eski evlerin üzerine yapılması görenlerin şaşkınlık yaşamasına neden oluyor...

İnşaatta faciaya kılpayı! Kaya parçası evin üzerine düştü!

Gümüşhane'de konut inşaatı sırasında zemindeki kayaları kırmak için dinamitle yapılan patlatmada kopan kaya parçası, 100 metre uzaklıktaki 3 katlı binanın üzerine düştü. Olay ucuz atlatıldı!

Marmaris yolu üzerine Botanik Park Bitki Müzesi yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Botanik Park- Bitki Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze; Marmaris yolu üzerinde bulunan Çamlı Mahallesi ve Çetibeli Mahallesi arasında bulunan arsa üzerine yapılacak.

vanda evlerin üzerine çığ mı düştü Haberi

vanda evlerin üzerine çığ mı düştü


Van'ın Çatak ilçesinde çığ düşmesi sonucu 7 evde küçük çaplı hasar oluştu.


Alınan bilgiye göre, ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Kaçıt köyüne bağlı 40 haneli Sak mezrasında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle dere yatağında bulunan 7 evin üstüne çığ düştü.


Kar yağışı ve tipinin etkili olduğu bölgede, karla mücadele ekipleri yolu kardan kapanan mezraya ulaşamazken, evlerin üzerindeki kar kütlelerini köylüler kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştı.


Evlerde küçük çaplı hasar oluşan olayda can kaybı yaşanmadı.


Kar temizleme çalışmalarını cep telefonuyla görüntüleyen köylüler, çığ düştüğü esnada evlerde kimsenin bulunmamasının büyük bir faciayı önlediğini belirtti.


Yetkililer de kar yağışının etkisini yitirmesiyle yapılacak çalışmanın ardından yolun ulaşıma açılacağını bildirerek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de mezrada incelemelerde bulunacağını...