19 / 05 / 2024

vanda inşaat ustalarına verilen eğitimler

vanda inşaat ustalarına verilen eğitimler

İnşaat sezonunun başlamasıyla birlikte yaklaşık 250 inşaat ustalarının katıldığı ve iki saat süren seminerde konuşan Bedirhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Demir, amaçlarının doğru dış cephe mantolamayı öğretmek olduğunu söyledi.

Konut mağdurları dikkat! Süresinde tamamlanmayan inşaat için ev parasından daha fazla tazminat kazandı!

Ankara'da kooperatiften konut sahibi olabilmek için inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle beraber toplam 460 bin Türk Lirası ödeme yapan Bora Yalçın, 2 sene taahhüdü olan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine açtığı 'müspet zarar' davasında 578 bin TL tazminat kazandı.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

İnşaat sigortaları pandemiden nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Zuhal Doğan, bugünkü köşesinde inşaat sigortalarını kaleme aldı. İşte Zuhal Doğan'ın 'Yatırımlardaki düşüş inşaat sigortalarına da yansıdı' başlıklı yazısı...

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

vanda inşaat ustalarına verilen eğitimler Haberi

vanda inşaat ustalarına verilen eğitimler


Van'da inşaat sektöründe hizmet veren Bedirhan İnşaat ile güç panel işbirliğiyle Van'daki inşaat ustalarına dış cephe mantolama uygulayıcı eğitim ve tanıtım semineri verildi. 


İnşaat sezonunun başlamasıyla birlikte yaklaşık 250 inşaat ustalarının katıldığı ve iki saat süren seminerde konuşan Bedirhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Demir, amaçlarının inşaat ustaları veya bayilerine dış cephe mantolamada doğru bilgilendirmek, kullanılacak malzemelerin önemini aktarmak olduğunu belirtti. Demir, Bosforo boya markasıyla yakaladıkları başarıyı güç panel ile yakalamak olduğunu, bunun Bedirhan İnşaat olarak mantolama ustalarına bu tür bir eğitim ve tanıtım semineri vermek faydalı olacağına inandıklarını söyleyerek, "Daha önce Bosforo ve Almeyra boya Van bölge bayiliği yapan Bedirhan inşaat, gücüne yeni bir güç katarak, güç panel mantolama ısı yalıtım sistemleriyle geçen yıl sözleşme imzaladık. Biz sektör olarak...