17 / 05 / 2024

varyap yelken yarışları

varyap yelken yarışları

İstanbul Yelken Kulübü’nün (İYK) bu yıl 3. kez düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Kupası Match Race yarışları 25-26 Ağustos tarihlerinde Varyap sponsorluğunda, kulübün Fenerbahçe tesislerinde yapıldı...

Mayıs ayı emeklilerin altın çağı olacak! İş Bankası’ndan şok eden promosyon! Duyan imzayı anında atıyor!

Emekli promosyonlarında güncellemeler son sürat devam ediyor. Promosyon yarışları, kaldığı yerden devam ediyor. EYT düzenlemesi ile en düşük maaş güncellemesi milyonlarca emeklinin gündemini oluşturuyor. İşte detaylar!

Deprem bölgesindeki hipodromlar afetzedelerin hizmetine açıldı

Türkiye Jokey Kulübü deprem nedeniyle at yarışlarını iptal ederken bölgedeki 4 hipodromu da depremzede vatandaşların hizmetine açtı. TJK ayrıca geniş çaplı bir yardım kampanyası başlattı.

Bankalar EYT’liler için şaha kalktı! EYT'lilere özel promosyon yarışları tozu dumana katacak!

EYT düzenlemesinin ardından bankalar milyonlarca vatandaşı müşterileri yapmak için harıl harıl çalışmaya başladı. İşte detaylar!

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.

Emeklileri bayram ettirecek karar geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halk Bank, peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Bankaların emekli promosyon yarışlarına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından verilen karardan sonra kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri yükseltildi. Vakıfbank, Ziraat, Halkbank emekli kampanyasını peş peşe açıkladı! Hemen bakın...

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

Bankaların maaş promosyon yarışları devam ederken Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu’ndan herkesi sevindiren bir haber geldi. Ağaoğlu, promosyon ücretlerinin artacağını söyledi.

Emekli promosyonu alamadım diye üzülme! Halkbank müşterilerine vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankalar arasında emekli promosyonu yarışlarından çoğu insan emekli olamadığı için faydalanamadı. Ancak bankalar müşterilerine yönelik yeni promosyonlar duyurmaya devam ediyor.

Emekli promosyonlarında deprem! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank promosyon miktarını açıkladı

Özel bankaların emekli promosyon yarışlarına devlet bankalarının katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Devlet bankalarının yaptığı son açıklama emekli vatandaşları hayli üzdü.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

2020'nin ilk yarısında konut satışları yüzde 209,7 arttı!

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yarıyıl raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılının ilk yarısında Türkiye konut satışları, bir önceki yılın aynı dönemine göre %23,5 artış göstererek 625 bin oldu.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

varyap yelken yarışları Haberi

varyap yelken yarışları

Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race 2012 Yarışları’nı Tümşen Takımı kazandı

Türkiye’nin tek Match Race etkinliği olan yarışta yelken takımları 2 gün boyunca zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. 

Adrenalin yüklü yarışların galibi Celal Tümşen ve ekibi olurken, Levent Peynirci ve ekibi ikinci,Yunanistan’dan katılan Jason Spanomanolis ve ekibi üçüncü oldu. 

3. Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race yarışları, 25 – 26 Ağustos tarihlerinde İstanbul Yelken Kulübü’nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde yapılan tek yelken etkinliği ve Türkiye’nin tek Match Race yarışı olan organizasyonda uluslararası katılımcılar da yer aldı. Karaya çok yakın yapıldığı için izleyiciler tarafından rahatlıkla izlenen ve ilgi gören Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race yarışları, deniz tutkunlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Yarışların hemen ardından yapılan ödül töreninde, dereceye girenlerin kupaları Varyap Ceo’su Erdinç Varlıbaş, Sahil...