29 / 04 / 2024

Vedat Demiröz açıklamaları

Vedat Demiröz açıklamaları

TBMM Genel Kurulu’nda Maliye Bakanlığı bütçe görüşmelerinde AK Parti Grubu adına konuşan Vedat Demiröz, Türkiye’de dolaylı vergilerin oranının doğrudan vergilere göre daha yüksek olduğunu belirterek, bu konuda somut önerilerde bulundu.

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

ÖTV'siz araç listesi belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak! Araba almadan önce herkes baksın!

Binlerce kişi uygun fiyata araç satın almaya çalışıyor. ÖTV'siz araç satın almak isteyenler için indirimli araçların listesi belli oldu. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak. İşte ÖTV'siz araçlar ve fiyatları...

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

Vedat Demiröz açıklamaları Haberi

Vedat Demiröz açıklamaları


TBMM Genel Kurulu’nda Maliye Bakanlığı bütçe görüşmelerinde AK Parti Grubu adına konuşan Vedat Demiröz, Türkiye’de dolaylı vergilerin oranının doğrudan vergilere göre daha yüksek olduğunu belirterek, bu konuda somut önerilerde bulundu. Demiröz, faiz gelirlerinin enflasyondan arındırıldıktan sonra aşan kısmının vergilendirilmesini önerdi. Halen, tutara bakılmaksızın mevduat faizlerinden yüzde 15, Hazine bonosu ve devlet tahvili faizlerinden ise yüzde 10 oranında stopaj kesintisi yapılıyor.


İşte vergi rekortmeni şirketler!


Kurumlar vergisinde artan oranlı sisteme geçilebileceğini kaydeden Demiröz, şu anda yüzde 20 olarak uygulanan kurumlar vergisinin artan oranlı hale dönüştürülerek, yüzde 25’lik bir dilim daha getirilebileceğini söyledi. Demiröz, kurum kazançlarının bir kısmının dağıtılmasının zorunlu hale getirilebileceğini veya stopaj kesintisi yapılabileceğini ifade etti. Demiröz, ayrıca gelir vergisinde halen yüzde 15, 20, 27 ve 35 olan vergi dilimlerinden yüzde...