18 / 05 / 2024

Vedat Köse altınok öz

Vedat Köse altınok öz

Tepe İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Vedat Köse, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Altınok İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınok İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Batuhan Altınok tarafından kuruldu.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlarından Altınok Öz'e ziyaret!

YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Altınok Öz: Kartal'da haftada bir yıkım töreni yapıyoruz!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Öz, yaptığı konuşmada “Kartal değişip dönüşürken Türkiye de değişiyor ve dönüşüyor. " dedi.

Yüksek mimarlar Altınok Öz'e konuk oldu!

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi ve Yüksek Mimar Çiğdem Yücel, Yüksek Mimar Doğan Ümit Yücel ve Tuğba Kızılkuşak, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Vedat Köse altınok öz Haberi

Vedat Köse altınok öz


Tepe İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Vedat Köse, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.


Makam odasında gerçekleşen görüşmenin ardından Başkan Altınok Öz, konuğuyla birlikte TAK (Tasarım Araştırma Katılım) Kartal’ın çalışma ofisine geçerek Köse’yi buradaki çalışmaların işleyişi hakkında bilgilendirdi. Başkan Altınok Öz’e çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Vedat Köse, böylesine çalışkan yöneticilerin oluşunun kentler için büyük bir artı olduğuna vurgu yaptı. Görüşmenin sonunda Başkan Altınok Öz, konuğuna ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.



Kartal...