20 / 05 / 2024

Vedat Nafi Apaydın

Vedat Nafi Apaydın

Vizara Hafriyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yakup Aksoy, Vedat Nafi Apaydın, Ramazan Sarı, Mehmet Kürşat Akın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Vizara Hafriyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizara Hafriyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yakup Aksoy, Vedat Nafi Apaydın, Ramazan Sarı, Mehmet Kürşat Akın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bakanın kademeli emeklilik ve staj sigortası açıklaması isyan ettirdi

Milyonlarca kişinin gözü kulağı, kademeli emeklilik ve staj dönemi sigortasıyla ilgili duyurulacak haberdeydi. Bakan Vedat Işıkha’ın konuyla ilgili bir çalışmamız yok açıklaması sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda vatandaş bu duruma isyan etti.

Ev kadınlarına yönelik emeklilik torba yasada!  

Çalışmayan ev kadınlarının emeklilik hakları ve prim destekleri ile ilgili düzenlemenin torba yasa ile Meclis’e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları sonrasında ev hanımlarının sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması da gündeme geldi.

Hükümetten son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Vedat Işıkhan zam için Aralık ayını işaret etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Aralık ayını işaret eden Bakan Işıkhan çalışanları enflasyona ezdirmemeyi ilke edindiklerini belirtti.

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! Kanser ilaçlarının da içinde olduğu 44 ilacın bedeli ödenecek! O ilaç listesi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilacın 'bedeli ödenecek ilaçlar listesine eklendiği açıklandı.

Ev hanımlarına emeklilik şartlarında son durum ne? Emeklilik hakkı ne zaman başlayacak? 

Ev hanımlarının emeklilik şartlarına ilişkin gelişmeler merakla bekleniyordu ve sonunda Bakan Vedat Işıkhan'ın konuyla ilgili açıklamaları geldi. Ev hanımlarına yönelik emeklilik düzenlemesi gündemde yerini aldı ve milyonlarca ev hanımı bu konu hakkında gelecek açıklamayı merakla bekliyordu.

Emekli ve memurlara yüzde 50 ek zam ve 12 puan refah payı müjdesi! Kök maaşlar sil baştan değişti! Flaş gelişme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli maaşlarına dair yaptığı açıklamanın ardından, zam hesabı sil baştan değişti. İşte yeni emekli ve memur maaşları...

Emekli maaşına yüzde 50’ye yakın zam! 2024’te en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli aylıklarına ilişkin yaptığı açıklama, Türkiye genelinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yıl başında yapılacak olan maaş artışının yüzde 50'ye yaklaşacağı müjdesi, milyonlarca memur ve emekli vatandaşı olumlu bir şekilde etkiledi.

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Yeni asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar oldu?

Yeni asgari ücret bugün açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın kamuoyuyla paylaştığı yeni asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu.

90 bin taşerona müjde! Hayaller gerçek oluyor! Kritik tarih belli oldu!

Yeni TBMM’nin ilk gündem maddelerinden biri taşerona düzenleme yasası olacak. Bu süreçte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın konuya ilişkin değerlendirmelerine gözler çevrildi. 90 bin taşerona kadro yolu göründü.

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

Bakan Vedat Bilgin’den emeklilere temmuz ayında ek düzenleme müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Vatandaşın pazardaki alım gücünü ölçüyoruz. Temmuz’da emekçileri koruyacak bir asgari ücret belirleyip, emekliler için de düzenleme yapacağız” dedi.

Bakan Bilgin, EYT’lilerin maaşı ve asgari ücret konusunda son noktayı koydu!İşte Bilgin’den gündem yaratacak açıklamalar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün akşam katıldığı bir TV programında EYT'de meydana gelen belirsizliklere ve asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bilgin, EYT'de maaş gecikmesi yaşayan yurttaşlara toplu ödeme yapılacağını ifade etti.

Vedat Nafi Apaydın Haberi

Vedat Nafi Apaydın

Vizara Hafriyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yakup Aksoy, Vedat Nafi Apaydın, Ramazan Sarı, Mehmet Kürşat Akın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Vizara Hafriyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...