02 / 05 / 2024

Vedat Şahin deprem risk yönetim başkanlığı

Vedat Şahin deprem risk yönetim başkanlığı

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi. Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi.

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

Deprem bölgesinde son dakika gelişmesi: Sigorta yapılandırma süresi uzatıldı! Bakan resmen duyurdu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesindeki illeri ilgilendiren önemli bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Deprem bölgesine 25 bin ilave istihdam geliyor! Resmen açıklandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, deprem felaketinden etkilenen 11 kent için yeni istihdam paketini devreye sokacaklarını açıkladı. Bakan Bilgin, "Deprem bölgesinde 25 bin istihdam paketini açacağız” dedi.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Sigortada ‘şok’ iddia: Bazı sigorta şirketleri deprem riski bahanesiyle kasko yapmaktan kaçınıyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin deprem riski bahana edilerek bazı sigorta şirketlerinin kasko yapmaktan kaçındığını ileri sürdü. Şahin, ayrıca DASK yaptırmak isteyenlere de bazı uyarılarda bulundu.

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Brandland Trabzon Cevahir AVM'de açıldı!

Türkiye'deki ilk mağazasını Trabzonda açan Brandland, Karadeniz Bölgesi'nde büyümeyi hedefliyor. Brandland Genel Müdürü Vedat Şahin açılış konuşmasında Rize, Ordu, Giresun ve Kelkit bölgelerinde de şubeleşmeyi hedeflediklerini belirtti.

Nazmi Şahin'den dönüşüm sorununa ada bazlı çözüm!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, uzlaşma sorunu nedeniyle kentsel dönüşüm sürecinin tıkandığını belirterek, vatandaşın sağlam konut sahibi olmasını sağlayacak yeni bir model önerdi.

Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi. Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi.

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Vedat Şahin kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Vedat Şahin, bu görevinden önce Yapı Kontrol Müdürü Park ve Bahçeler Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Encümen Üyesi olarak çalıştı. Peki Vedat Şahin kimdir? İşte cevabı…

Ahmet Şahin: Depreme en dayanıklı binaları biz yapıyoruz!

Ahmet Şahin, "Daha önce deprem olduğu zaman ülkemizde ilk yıkılan ve hasar alan binalar kamu binaları olurdu. Ancak son 10 yıldaki çalışmalarla depreme karşı en dayanıklı binaları biz üretiyoruz" dedi.

Vedat Şahin deprem risk yönetim başkanlığı Haberi

Vedat Şahin deprem risk yönetim başkanlığı

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti.


Mehmet Özçelik’ten alınan Yol Bakım ve Al Yapı Koordinasyon Darie Başkanlığı, Turgay Gökdemir’e verildi.


Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı.


Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı görevi ise Atilla Alkan’dan alınıp, Ali Ergün’e verildi.


İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Erhan Gökal’ın yerine Gökhan Yılmaz vekaleten atandı.


Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi.


Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak...