17 / 05 / 2024

Venüs Eğitim Anonim Şirketi Çapa Pansiyonu şubesi

Venüs Eğitim Anonim Şirketi Çapa Pansiyonu şubesi

Venüs Eğitim İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Çapa Pansiyonu Çapa şubesi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 2 milyon TL sermaye ile, Ekrem Erdoğan tarafından açıldı..

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, ortak sınav tarihlerini açıkladı...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yaptığı açıklama kapsamında, sınav tarihlerine ilişkin şu bilgiler açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Öğretmen ataması, mülakat, sınav sistemi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenleri yakından ilgilendiren, öğretmenlik kariyer basamakları süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Venüs Eğitim Anonim Şirketi Çapa Pansiyonu şubesi Haberi

Venüs Eğitim Anonim Şirketi Çapa Pansiyonu şubesi

2 milyon TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, Öğrenci eğitim merkezleri,yurtları pansiyonları, yemekhaneleri,kafeteryaları,spor salonları,kütüphaneleri işletmek,işlettirmek,kiralamak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şube, Fatih Molla Gürani Mahallesi Karakoyunlu Sokak NO:4 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube,  Ekrem Erdoğan tarafından...