07 / 05 / 2024

Vera Point projesi

Vera Point projesi

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

Gayda Vera projesi nerede? Projenin detayları neler? Konut fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...

Vera Star 14 Ekim'de lansmana özel fırsatlarla satışta!

Çelikoğlu İnşaat imzası ile başkent Ankara'da inşa edilen Vera Star projesi 14 Ekim tarihinde lansmana özel fırsatlarla satışa çıkıyor. 

Vera Star Ekim'de satışta! Başkentte yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat'ın başkent Ankara'da hayata geçirdiği Vera Star projesi Ekim ayında satışa çıkacak. Başkent Vera Star projesinde 218 konut bulunuyor.

Vera İncek geliyor! Başkentte 360 konutluk yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. Vera İncek projesinde 360 konut yer alıyor.

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Vera West fiyat listesi!

Ankara Yenimahalle'de Çelikoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Vera West projesi satışa çıktı. Projede lansmana özel fırsat dönemi başladı. İşte Vera West fiyat listesi...

Vera West satılık!

Çelikoğlu İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Vera West projesi satışa çıktı. İşte Vera West satılık daire fiyatları...

Vera Point nerede?

Vera Point nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vera Point nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Vera Point fiyat!

Vera Point fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vera Point fiyat bilgisi ve proje detayları...

Vera Point projesi Haberi

Vera Point projesi

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ. Ankara projesi için düğmeye bastı. Vera Point adıyla inşa edilecek olan proje için ÇED süreci başladı.

Vera Point projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi 62656 Ada 2 No’lu Parsel üzerinde yükselecek.

46 milyon 800 bin TL'ye mal olacak olan projede 219 daire ve 9 adet villa yer alacak. Proje 5 blok şeklinde inşa edilecek.

Vera Point 10 bin 492 metrekarelik arsa alanında, 26 bin metrekarelik inşaat alanına sahip beş bloktan oluşuyor. A ve B bloklarında bodrum kat, zemin kat ve yaşam katları (15 kat), C-D-E Bloklarında (9 adet) villalar planlandı.

Projenin inşaat aşamasının 2 yılda bitirilmesi planlanıyor. İnşaat aşamasında 30 personel çalışacak olup, inşaat çalışmaları günde 8 saat, ayda 30 gün...