13 / 05 / 2024

vergi dairesi açılış saatleri

vergi dairesi açılış saatleri

Vergi borcunu, vergi dairesine giderek ödemek isteyen mükelleflerin en çok merak ettiği konular arasında vergi dairelerinin açılış ve kapanış saatleri oluyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!

Merkez Bankası tarafından gündeme getirilen birden çok evi olana kademeli ek vergi önerisi konut piyasasında gündeme oturdu. Peki birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Prof. Dr. Murat Batı, tek tek yapılması gerekenleri açıkladı.

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Çankaya'da 27.2 milyon TL'ye icradan satılık müştemilatlı ağaçlı arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi 28048 ada 8 parselde yer alan 5 bin 424 metrekarelik müştemilatlı ağaçlı arsayı 27 milyon 152 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Karacabey'e modern vergi dairesi kazandırılacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Karakaş, Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırılacağını açıkladı.

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Üsküdar Vergi Dairesi'nin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Üsküdar Vergi Dairesi'nin Ümraniye ilçesine taşınması hususu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sorularını, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a sordu..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay açıklanan vergi takvimine göre, Mart ve Temmuz aylarında gayrimenkul gelir ve kira gelir vergilerinin ödenmesi gerekiyor. İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2017..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2016!

2016 yılı Mart ayı itibarıyla birtakım vergilerin beyan ve taksit dönemi başladı. Beyannameler ve ödemeler ilgili vergi dairesinde yapılıyor. Peki, vergi dairesi kaçta açılır? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2016..

vergi dairesi açılış saatleri Haberi

vergi dairesi açılış saatleri

Vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi borcunu, vergi dairesine giderek ödemek isteyen mükelleflerin en çok merak ettiği konular arasında vergi dairelerinin açılış ve kapanış saatleri oluyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta açılır?


Vergi dairesi mesai saatleri birçok resmi kuruluş gibi diğerlerine benziyor. Vergi dairesi çalışma saatleri 08.30 – 17.30 arasıdır. 12.30 – 13.30 arasında ise öğle arası vermektedirler. 


Yazlık – Kışlık saat uygulaması ile bu saatlerde yarım saatlik oynama olabiliyor.


Kışlık saat uygulamasına geçilmesi nedeniyle vergi dairesi sabah saat 08:00'de açılıyor. Aklam 17:00'de kapanıyor. Ancak gitmeden önce vergi dairesini arayarak da saatleri teyit etmeniz faydalı olacaktır.


İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor.  İstanbul  Vergi Dairesi Başkanlığı Fatih ilçesinde yer alıyor. Dairenin açık adresi şu şekilde...