16 / 05 / 2024

Vergi yapılandırmalarında son gün

Vergi yapılandırmalarında son gün

Vergi borcunu taksitlendirmek isteyenler için başvuru süresi yarın sona eriyor. Henüz müracaatta bulunmamış kimselerin yarın mesai bitimine kadar ilgili vergi dairesine başvurmaları gerekiyor.

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

2023 Ek MTV ve borç yapılandırması son gün ne zaman?

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksiti ve borç yapılandırmasında takvim neetleşti. Peki, 2023 Ek MTV ve borç yapılandırması son gün ne zaman? İşte detaylar...

Borcu olanlar son tarihi kaçırmayın! Bugün bitiyor

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemesi çerçevesinde Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında son gün. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyenlerin 3 Temmuz'a gece 12'ye kadar kadar başvurması gerekmekte.

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, idari para cezası, vergi borcu, SGK borçları gibi borçların yapılandırması ile ilgili süreyi uzatma kararı aldı. Peki, Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman? İşte detaylar...

Son dakika! Borç yapılandırmasında süre uzatıldı! İşte son başvuru tarihi

Kamu borç yapılandırmasında son dakika! Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatıldı. Peki, son tarih ne zaman? Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detaylar

Aman kaçırmayın! Yapılandırmada son başvuru işte bu tarihte!

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma kanunu, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Peki vergi yapılandırma düzenlemesinden kimler faydalanacak, yapılandırmada başvuru süresi ne zaman sona erecek? İşte yanıtı...

Yapılandırmayı bekleyenler dikkat! AK Parti’den son dakika açıklaması geldi!

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı ve taksitleri en uzun olan borç yapılandırmasında çalışmalar hızlandı. Devlete olan her türlü borçla ilgili yapılandırmayı düzenleyen çalışmayla ilgili AK Partiden son dakika açıklaması geldi!

Böylesi ilk kez oluyor! Yeni yapılandırma kaç taksit olacak, kimlerin borcu silinecek?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni haftada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen yeni yapılandırma paketine göre, taksit sayısı bu kez öncekilerden farklı olacak. Nasıl mı? İşte ayrıntılar…

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Ceza ve vergi borcu olanlar dikkat! Yapılandırmada son günler!

Milyonlarca vatandaşın Devlete olan borçlarının yapılandırılması için tanınan sürenin sonlarına geliniyor son tarih 30 Eylül. Şimdiye kadar vergi dairelerine başvuru yapan vatandaşların sayısı 4.5 milyonu geçti ve tutar 110 milyar liraya yaklaştı.

Vergi yapılandırmalarında son gün Haberi

Vergi yapılandırmalarında son gün

Vergi borcunu taksitlendirmek isteyenler için başvuru süresi yarın sona eriyor. Henüz müracaatta bulunmamış kimselerin yarın mesai bitimine kadar ilgili vergi dairesine başvurmaları gerekiyor. 


6736 sayılı Kanun kapsamında yeniden yapılandırdığınız borçlarınızı; vergi dairesi müdürlükleri vezneleri, www.gib.gov.tr internet adresi üzerinden sanal POS uygulaması ve aşağıda unvanları belirtilen anlaşmalı bankaların şubeleri vasıtasıyla ödeyebilirsiniz.


Yapılandırmanın bozulmaması için ilk taksitin veya peşin ödemenin kaçırılmaması gerekiyor. Yapılandırmada anlaşmalı bankalar şu şekilde sıralanıyor:


Anlaşmalı bankalar:


ALBARAKA TURK KATILIM BANKASI A.Ş.                             


ALTERNATİFBANK A.Ş.                                            


ANADOLUBANK A.Ş.                        ...