17 / 05 / 2024

veri bankaları

veri bankaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yaşanabilir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda kentsel dönüşümü sadece fiziksel değil yönetsel olarak da yapabilmek amacıyla Kent Bilgi Sistemi'ni ülke genelinde yaygınlaştıracak.

Markete gidecekler dikkat! Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor!

Markete gideceklerin merakla beklediği müjde geldi. En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor...

Küresel piyasalar merkez bankaları kararı sonrası pozitif seyrediyor!

Küresel piyasalar, önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının açıklandığı ve yoğun veri gündeminin olduğu haftanın son işlem gününde pozitif seyrediyor.

Küresel piyasalar merkez bankalarının faiz kararlarına odaklandı!

Verilen detaylara göre, küresel pay piyasaları, yoğun veri gündeminin olduğu haftada karışık bir seyir izlerken, gelecek hafta için dünya merkez bankalarının faiz kararları da yatırımcıların odağında...

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

VakıfBank Worldcard ile 1Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 lira ve üzeri alışverişe 25 lira, toplam 250 lira Worldpuan hediye edilecek.

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! E-ticaret alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, e-ticaret alışverişlerine yönelik efsane bir kampanya yaptı. Kampanyaya katılan müşterilere e-ticaret alışverişlerinde Bankkart Lira verileceği duyuruldu.

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

Hemen hemen her üründe fiyatların artması ve özellikle temek gıda da market alışverişlerinin çok pahalı hale gelmesi bazı kampanyaları da beraberinde getirdi. Bankalar bu fiyat pahalılığını da göz önünde bulundurarak kampanyalar sunuyor. ING Bank market alışverişlerinizde 240 TL’lik kampanyasını duy

Vakıfbank'tan yeni kampanya! Akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL Worldpuan!

Türkiye'nin  en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank'tan müjde! Akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL Worldpuan! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Perakendede büyük kriz! 80 AVM bankalar tarafından yaşatılmaya çalışılıyor!

Borçlarının yüzde 88’i döviz bazlı olan alışveriş merkezlerinin 80’inin bankaların elinde olduğu ve bankalar tarafından yaşatılmaya çalışıldığı açıklandı.

Vakıfbank'tan dev fırsat! Market alışverişlerinde 150 TL Worldpuan!

Bankaların müşteri çekmek için başlattığı kampanyalar devam ediyor. Bu furyaya katılan Vakıfbank'ta yeni kampanyasını duyurdu. Market alışverişlerinizde 150 TL worldpuan veriyor.

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

Multi Corporation'a bankalar el koyuyor!

Forum markasıyla yaptığı alışveriş merkezleriyle tanınan Hollandalı dev şirket Multi Corporation'a bankalar el koyuyor. 900 milyon Euro'luk borç yüzünden köşeye sıkışan Multi, Türkiye'deki ortaklarının yüzde 4 hissesine 2 milyon Euro önerdi

Bankaların konut kredisindeki faiz yarışı hızlandı

Merkez Bankası'nın faiz indirimi ve yurt dışı piyasalardaki olumlu havanın etkisiyle bankaların konut kredisindeki faiz yarışı hızlandı

veri bankaları Haberi

veri bankaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yaşanabilir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda kentsel dönüşümü sadece fiziksel değil yönetsel olarak da yapabilmek amacıyla Kent Bilgi Sistemi'ni ülke genelinde yaygınlaştıracak.


Bilgi teknolojilerinin kentsel yaşam alanlarında ve kentlerin yönetilmesinde kullanımının giderek artması sonucu sanayi kentleri de yerini bilişim veya akıllı kentlere bırakıyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da yerel yönetimlerin faaliyetlerinin çağdaş bilgi teknolojileri kullanılarak icra edilmesi için gerekli altyapıyı hazırlamak, Kent Bilgi Sistemi'nin standart şekilde ve yaygın olarak kullanımını sağlamak üzere Türkiye Belediyeler Birliği ile işbirliği yaptı.


-Üç belediyede pilot uygulama


Bu çerçevede Elazığ, Ardahan ve Talas belediyelerinde pilot uygulama yapılması için protokol imzalandı. Pilot uygulama, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü, İller Bankası Anonim Şirketi ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortak yürütülecek.


Pilot uygulama kapsamında daha önce Bakanlık...