17 / 05 / 2024

verim

verim

Ağrı'da yaylalar ve köylerdeki ot verimi çiftçinin yüzünü güldürdü. Çiftçiler son durumdan gayet memnun.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam yolda! Verim düştü, yağ fiyatları artacak! 

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükseleceği gündeme geldi. Sulama yapılmayan arazilerde verimin yüzde 70 düşmesinin ardından fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Satışı 27 TL ama yüzde 70 verim veriyor... Ondan kilosu 100 TL olan ürün çıkıyor. Hemen alın

Salça döneminin gelmesinin ardından vatandaşlar hangi ürünün daha verimli olduğunu merak etmeye başladı. Şu anda salça konusunda en verimli biberin kapya biber olduğu ifade ediliyor. Yüzde 70 verim sağlayan biberin kilosu 25 TL.

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Beko FE 410 A Sınıfı 66 lt Multifonksiyonel Ocaklı Fırın 8 bin 619 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Multifonksiyonel Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığından dolayı daha fazla verim almanızı sağlıyor. Ocaklı fırın çeşitli fonksiyonları ile kullanım kolaylığı sunuyor. 

Beko FE 310 S Gri Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığı için üründen daha fazla verim  elde etmenize imkan tanıyor. Peki buharlı temizleme özelliği ne işe yarıyor?

LG 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

LG çamaşır makinesi temizlik için harcanan zamanı  daha verimli hale getirme konusunda yardımcı olur.Çamaşır makinesi  temizlikten yüksek verim elde etmek için tasarlanmıştır. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Mikrodalga fırın ile mutfakta aşçı sizsiniz! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Misafirim eksik olmuyor diyenler için Samsung mikrodalga fırın, farklı tasarımı ve pişirme programları ile yemek pişirme işlemlerinde pratiklik sağlıyor. Zamandan ve enerjiden verim elde ettirdiği için tercih edilen bir ürün oluyor.

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Fiyat performans ürünü olan Vestfrost bulaşık makinesi yükselen ekonomik koşullardan dolayı çok tutuluyor. Hepsi burada ekonomik koşullara uygun size sunduğu Vestfrost bulaşık makinesi için acele edin. Peki Vestfrost BM 3010  buzdolabı ne kadar?

Türk çiftçisi dikkat! Resmen kuzu fışkırdı, koyunlarda verim katbekat katlandı

Tokat Valiliği koordinesinde 2019'da hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var" projesinde bugüne kadar 1030 çiftçiye 93 bin 55 koyun verildi. Çiftçilere verilen koyunlardan çok sayıda kuzu elde edildi. Verim de katlandı. Çiftçilerin bölgelerindeki bu tarz projelere katılması tavsi

Bu ilimizde yaşayan çiftçiler çok dikkat! Öyle bir haber geldi ki tarım camiasına bomba gibi düştü

Sakarya'da yaşayan çiftçiler dikkat... Bölgeden gelen son haber büyük yankı uyandırdı. İşte alınan verim hakkındaki tüm bilgiler...

Türk çiftçiler toprağa bakınca gözlerine inanamadı! Resmen para ve bereket fışkırdı, siz de ekin

Türkiye'de tarım alanında farklı denemeler yapılmaya devam ediyor. Son olarak denemesi yapılan bir üründen yüksek verim alınmasının ardından ekimlerin artırılması yönünde karar alındı.

verim Haberi

verim

Türkiye'de birçok ürünün üretimi yapılıyor. Ancak gerek mazot fiyatlarından gerekse aracılardan kaynaklı ürünlerin fiyatlarında artış meydana geldi. Türkiye'den üretilen ürünler arasında ot da yer alıyor. 

GEÇEN YIL VERİMLİLİK AZDI 

Geçen yıl kuraklık ve yağış azlığı nedeniyle ot veriminin az olduğu ilde, bu yıl özellikle ilkbahar aylarında etkili olan yağışlar doğayı canlandırdı.

Çiftçiler, zengin bitki örtüsüne sahip yüksek rakımlı yaylalar ve köylerdeki otları biçmek için bir süredir zorlu çalışma yürütüyor.
 

SICAK HAVAYA RAĞMEN YOĞUN ÇALIŞTILAR

Günün ilk ışıklarıyla arazilerine giderek çalışmaya koyulan çiftçiler, sıcak havaya rağmen gün boyu traktör, biçerdöver ve tırpanlarla otları biçip üst üste yığıyor.

Otun bir bölümüyle saman yapan köylüler, bir kısmını da uzun geçen kış mevsiminde hayvanlarının beslenmesinde kullanmak üzere traktörlerle köylerine taşıyor.