22 / 05 / 2024

Vestel çay makineleri

Vestel çay makineleri

Evlerin ve mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarından çay makinesi arayanlar, Vestel çay makineleri, semaver ve su ısıtıcılarının Mart 2022 fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makinelerinde ekim ayına özel 500 TL indirim!

Arçelik'ten ekim ayına özel kampanyalar devam ediyor. Öncü marka Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makineleri'nde ekim ayına özel 500 TL indirim sunuyor. İşte kampanya detayları...

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Hepsi Burada Haziran ayında da müşterilerini mest etmenin yolunu bulmuş. Evinizde buzdolabınız eskidi ve yenisini almak istiyorsanız, Vestel No-Frost Buzdolabını tercih edebilirsiniz. Modern fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabının fiyat ve özellikleri haberimizde. 

Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi; Yenilikçi teknoloji ve yüksek performans

Türkiye'nin önde gelen markalarından birisi olan Vestel'in çamaşır makineleri oldukça ilgi görüyor. Peki Vestel Çamaşır Makinesi fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi...

Karaca'dan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı! İşte 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sevilen marka Karaca Anneler Günü kampanyasını başlattı. Çay makineleri yüzde 33, tost makineleri yüzde 25 ve elektrikli süpürgeler yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Karaca Çaysever Robotea Üçü Bir Arada kaç TL? İşte detaylar...

Homend çay ve kahve makinelerinde süper indirim! Sakın kaçırmayın! 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Şık ve modern tasarımlı çay makineleri ile öne çıkan Homend'te seçili ürünler sepette yüzde 50'ye varan indirim avantajıyla satışa sunuldu. Peki, Homend Royaltea 1721H Konuşan Çay Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim! İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim yapıyor. Peki Arçelik'te yoğurt makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Arçelik yoğurt makineleri 29 Mart 2023 indirimli fiyat listesi...

Vestel'den solo fırın alanlara 500 TL'lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayı boyunca Vestel'den seçili solo fırın alanlara 500 TL tutarında A101 hediye çeki verilecek. İşte kampanya detayları..

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Hepsi Burada'dan Vestel No-Frost Buzdolabı yaptığı indirim, vatandaşın gündeminden düşmüyor. 9 ay taksitle ayda 269 TL  ödeme avantajı ile vatandaşları Hepsi Burada'ya bekliyor. Vestel No-Frost Buzdolabı ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini değişitirmek isteyenler, Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi 9 ay taksit imkanıyla satışa sunuldu. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Vestel çay makineleri Haberi

Vestel çay makineleri

Pratik ev ürünleri içinde yer alan çay makineleri ve su ısıtıcıları yenilenen model ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Günün her saati çay içebilen bir kültüre sahip olduğumuzdan, çayın demlenme şeklinden kokusuna pek çok detayı önemsenmektedir. Gün geçtikçe gelişen teknolojik yeniliklerden nasibini alan küçük ev aletleri arasında çay makineleri de zamana ayak uyduruyor. Kolaylıkla ve hızlıca çay demlenmesini sağlayan çay makineleri arasında her ihtiyaca uygun hacim, kapasite ve tasarımlar bulunuyor.

Vestel markası teknolojik ürünlerinde gösterdiği başarılı ivmeyi küçük ev aletlerinde de sürdürüyor. Her kategoride ihtiyaçlara uygun ürün ve tasarımlarıyla dikkat çeken markanın çay makinesi ve su ısıtıcıları da beğenilen ve tercih edilen ürünler arasında.

Çay Makinesi, Semaver ve Su Isıtıcı Fiyatları

1. Vestel SEFA 4500 C Çay Makinesi- 1.149 TL

Demlik Kapasitesi: 1,2L

Su Isıtıcı...