29 / 04 / 2024

Vestel Deksar ile birleşiyor

Vestel Deksar ile birleşiyor

Vestel Eektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Deksar Multimedya ve Telekomünikasyon AŞ ile birleşmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? En çok kazandıran şirket Vestel Elektronik!

Borsa İstanbul bu hafta rekor seviyeyi görürken, en fazla primlenen kağıt yüzde 34,4 ile Vestel Elektronik olduğu açıklandı. 

Vestel V-BOT PRO B Robot Süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dönemin en gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Vestel de V-BOT PRO B modeli ile bu rekabette boy gösteriyor. Peki VESTEL V-BOT PRO B Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 16 Haziran 2023 güncel fiyat listesi...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Vestel'den içinizi ısıtacak yaz kampanyası başladı

Vestel Seçili 2’li Ürün Alımına 1750 TL İndirim!, Seçili 3’lü Ürün Alımına alıma 3.000 TL İndirim!, Seçili 4’lü Ürün Alımına 8.750 TL İndirim! imkanı sunuyor. Vestel'le olur neden olmasın? sloganı ile hareket eden ve piyasada hatırı sayılır çoğunlukta müşterisi olan Vestel2in kampanya koşulları habe

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Hepsi Burada Haziran ayında da müşterilerini mest etmenin yolunu bulmuş. Evinizde buzdolabınız eskidi ve yenisini almak istiyorsanız, Vestel No-Frost Buzdolabını tercih edebilirsiniz. Modern fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabının fiyat ve özellikleri haberimizde. 

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi, 10 kg kapasitesi, Aktif İyon Teknolojisi ve 15 farklı kurutma fonksiyonu ile ısı pompalı bir şekilde kıyafetlerin kurumasını sağlar. 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Vestel Deksar ile birleşiyor Haberi

Vestel Deksar ile birleşiyor

Vestel Eektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Deksar Multimedya ve Telekomünikasyon AŞ ile birleşmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.


Vestel Eektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:


"Sermayesinin tamamına sahip olduğumuz yüzde 100 bağlı ortaklığımız Deksar Multimedya ve Telekomünikasyon AŞ ile 'Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme' suretiyle şirketimiz bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak SPK'nın Birleşme ve Bölünme Tebliği (II-23.2) uyarınca gereken bilgi ve belgelerle birlikte bugün itibarıyla SPK'ya başvuruda...