07 / 05 / 2024

Vestel ebrd kredi

Vestel ebrd kredi

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası 'ndan 50 milyon Euro kredi aldığını bildirdi...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Akbank ve EBRD'den, afet bölgesine 90 milyon dolar destek!

Akbank ve EBRD, deprem bölgesi için 90 milyon dolara kadar kredi desteği anlaşması imzaladığını duyurdu. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ford Otosan’a, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 200 milyon euro ek kredi!

Otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Ford Otosan’n, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 200 milyon euro tutarında ek kredi sağladığı duyuruldu.

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

EBRD'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattına 150 milyon euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İstanbul'dan Bulgaristan sınırına kadar 67 kilometre uzunluğu sahip olacak Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattının inşaatı için Türkiye'ye 150 milyon euro kredi verecek.

EBRD'den İzmir'e 125 milyon avroluk metro kredisi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İzmir metrosunun geliştirilmesi amacıyla toplam 125 milyon avroluk kredi desteği verileceğini duyurdu.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Halkalı-Kapıkule demiryolu için 100 milyon dolar kredi!

Halkalı-Kapıkule demiryolu kapsamında 76 km'lik Halkalı-Çerkezköy hızlı tren hattı için EBRD (Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası) TCDD'ye 100 milyon dolar kredi vereceğini duyurdu. Peki projeyle neler hedefleniyor?

Konut kredi maliyetlerinde oldukça önemli bir düşüş yaşandı!

EBRD 10. Yıl Etkinliği'nde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Ticari ve konut kredi maliyetlerinde oldukça önemli bir düşüş yaşandı" dedi...

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Vestel ebrd kredi Haberi

Vestel ebrd kredi


Vestel Elektronik Sanayi tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


Şirketimizin pazardaki konumunu güçlendirmeye yönelik yapılan AR-GE ve ürün geliştirme faaliyetlerinin finansmanı kapsamında ve uzun vadeli borçlanma stratejisi paralelinde; Şirketimiz ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında 02/09/2014 tarihinde, 50 milyon Avro tutarında, ilk iki yılı geri ödemesiz toplam 5 yıl vadeli kredi sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu kredinin yıllık faiz oranı Euribor +...