09 / 05 / 2024

Vestel zarar mı etti

Vestel zarar mı etti

Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.

Vestel, 46 milyon lira zarar açıkladı!

Vestel Elektronik üçüncü çeyr kte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya ulaştı.

1936'da devrim gibi karar! Hazine zarar etmeyecek! Gayrimenkul devir işlerinde doğacak zarar müşteriye ait!

1936 yılında açık artırma ve eksiltme kanunun 26. maddesinin beşinci fıkrasında yazılı hazine kararına göre  satılan gayrimenkullerin devrinde müşterinin vazgeçmesi durumunda birinci ve ikinci ihale bedeli arasındaki fark müşteriden alınmasına karar verilmiş.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Vestel'den içinizi ısıtacak yaz kampanyası başladı

Vestel Seçili 2’li Ürün Alımına 1750 TL İndirim!, Seçili 3’lü Ürün Alımına alıma 3.000 TL İndirim!, Seçili 4’lü Ürün Alımına 8.750 TL İndirim! imkanı sunuyor. Vestel'le olur neden olmasın? sloganı ile hareket eden ve piyasada hatırı sayılır çoğunlukta müşterisi olan Vestel2in kampanya koşulları habe

Vestel'den 4'lü ürün alımına 7 bin TL'yi aşan indirim fırsatı! 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Teknoloji ve şıklığı bir arada sunan Vestel, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 4'lü set alımında yaza özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Vestel 4’lü set fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Vestel, büyük bir indirim kampanya başlattı. Vestel, 3 beyaz eşya ürünü alımına toplam 3 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Et fiyatları çıldırdı, kasaplar isyan etti: Zammı biz yapmıyoruz!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et fiyatlarında iki ay içerisinde yüzde 100'lük artışın müşterileri olumsuz etkilediğini belirterek, "Et fiyatlarını kasapların artırdığı düşünülüyor ama yapılan zamlar bizim de zararımıza” dedi.

Karot testine talep katlandı! Binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Vatandaşlar karot testi yaptırarak binalarının sağlamlığını öğrenmek istiyor ancak binalardan alınacak parçanın zarar verebileceği endişesi vatandaşları tedirgin ediyor. Peki binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

2 bin TL net indirimle 4 kapılı buzdolabı Vestel'de hizmetinizde! 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel'den müşterilerine dört dörtlük indirim kampanyası. Dört kapılı buzdolabı 2 bin TL indirimle mutfaklarınızda.

Vestel toz torbasız süpürgelerin fiyatları Kasım'da aynı kaldı! İşte 18 Kasım 2022 fiyat listesi

Vestel'de toz torbasız süpürgelerin fiyatları Kasım'da da aynı kaldı. Peki Vestel toz torbasız süpürge fiyatları kaç TL? Vestel toz torbasız süpürgeler ne kadara satılıyor? İşte 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vestel zarar mı etti Haberi

Vestel zarar mı etti


Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Şirket geçen yıl aynı dönemde 28 milyon lira zarar açıklamıştı.


KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.


Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya...