10 / 05 / 2024

veysel bakgör 2017 değerlendirmesi

veysel bakgör 2017 değerlendirmesi

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 

İnşaat sektörü geleceğe umutla bakıyor!

Gayrimenkul sektörü 2017’de yüzde 8.9 büyüyerek 146 milyar dolarlık hacme ulaştı. İnşaat sektörünün 2018 yılında büyümesinin ise yüzde 4-5 aralığında olması bekleniyor.

Bakyapı'dan 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırım!

2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini anlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırıma imza attıklarını açıkladı..

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 8,9 büyüdü!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle takip edilen aylık sektör raporunu açıkladı.

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 8,9 büyüdü!

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 30 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 2017 yılı büyüme verisiyle ilgili değerlendirmelerini açıkladı.

Konut satışları 2017’de yüzde 5,06 arttı!

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdelediği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2017-4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. 

Mobilyacılar bu yıl yüzde 50 ihracat artışı hedefliyor!

Mobilya sektörü, Irak, Suriye ve Rusya pazarlarında yaşanan sıkıntılardan dolayı Hindistan, Çin, Endonezya gibi alternatif pazarlara yöneliyor. Sektör 2017 yılında bu ülkelere ihracatı  yüzde 44 artırırken 2018'de ise yüzde 50 ihracat artışı hedefliyor.

veysel bakgör 2017 değerlendirmesi Haberi

veysel bakgör 2017 değerlendirmesi


İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

İşte Bakgör'ün o değerlendirmesi:


Ekonomimizin büyümesini tetikleyen lokomotif sektörlerin en başında yer alan inşaat sektörü açısından 2016 yılı terörün gölgesinde başlayan bir yıl oldu. Yılın ikinci yarısında gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Hükümetimiz ve aziz Milletimiz olmak üzere devletin tüm organları, kamu kurum ve kuruluşları ile iş dünyasının temsilcilerinin katılımıyla sergilenen mücadele ile sadece bir gece süren başarısız bir kalkışma olarak kaldı. Sonuç olarak bu hain darbe girişimine rağmen, inşaat sektöründe başlatılan kampanyaların da desteğiyle ekonomimiz oldukça kuvvetli kalmayı başardı. 

16 Temmuz günü her şeyin normale dönmesi, ekonomi yönetiminde alınan önlemler ve milletçe gösterdiğimiz mücadele ile ekonominin tüm parametrelerinde...