24 / 07 / 2024

Veysi Toparlı güvercin

Veysi Toparlı güvercin

Veysi Toparlı'nın güvercin tutkusu, görenleri şaşırtıyor. Toparlı, özel olarak kiraladığı 5 dairede, 55 yıldır güvercin besliyor. Yıllık 3 ton yem tüketen kuşların toplam masrafı ise 20 bin TL'yi buluyor.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi  Esentepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Mete Göktürk tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları günden güne yükselişini hızlandırdı. ABD'deki artan enflasyon endişelerine rağmen bir ons altın, Fed üyelerinden gelen güvercin mesajlarıyla 1900 dolarlık psikolojik direnci kırdı.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Veysi Toparlı güvercin Haberi

Veysi Toparlı güvercin


"Güvercinin hastasıyım" diyen Mardin Güvercinlerini Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı  Veysi Toparlı, şunları söylüyor: "33 farklı türden güvercinim var. Taklacı güvercinlerin bir çift yumurtası 10 bin liradan başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Çin'den gelen bir meraklı, Mardin'den 45 bin liraya güvercin aldı. Güvercin dünyasının Messi ve Ronaldo'su bende. Ama satılık...