05 / 05 / 2024

Via GYO ödül

Via GYO ödül

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'lik 30 adet konutu aldı! 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'ye bedelle 30 adet konutu satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Reysaş GYO Düzce Arapçiftliği Darıca 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Merkez Arapçiftliği ve Darıca'da yer alan 2 adet gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO Düzce 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Akçakoca İlçesi ve Çiçekpınar Köyü'nde yer alan toplam 2 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Via GYO ödül Haberi

Via GYO ödül

VIA GYO VE CROWNE PLAZA İSTANBUL ASIA’YA İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ


Kariyer.net’te üye şirketlerin 2015 yılında sergiledikleri İK performansları ve iş başvurularına yapılan hızlı dönüşlere göre değerlendirildikleri gecede Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia bu değerli İK ödülünü alarak İnsan Kaynakları alanında profesyonel bir yaklaşıma sahip olduğunu tescillemiş oldu.


EN DEĞERLİ ÖDÜL

Perakende ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Via GYO ve Anadolu Yakası’nın en önemli iş otellerinden olan Crowne Plaza İstanbul Asia, 17 Şubat Çarşamba günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen gecede Kariyer.net tarafından ‘İnsana Saygı’ ödülü aldı. Crowne Plaza İstanbul Asia ve Via GYO’nun yapılan iş başvurularına ortalama 5 gün içinde ve yüzde 99,7 oranında dönüş yapması ödülü almalarında önemli rol oynadı. Ayrıca 2015 yılında Kariyer.net üzerinden...