29 / 04 / 2024

Vialand bilet değiştirme

Vialand bilet değiştirme

Mağazalar, restoranlar, eğlence üniteleri ve gösteri merkezinden meydana gelen Vialand bilet fiyatları 2015 son durumu belirlendi. Vialand bilet fiyatları yaş aralığı ve kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

TCDD iade işlemi ve bilet değişiklik sürelerini değiştirdi: İade işleminde kesinti yüzde 35'e kadar yükseldi!

Demir yolu yolcu taşımacılığı çerçevesindeki gişe ve diğer satış kanalı işlemlerinde iade, bilet değişiklik ve açığa alma sürelerinde düzenleme yapıldı. İşte detaylar...

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Apple, daha önce de belirtildiği üzere iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artırdı. Detaylar için buraya tıklayın!

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Bütçe dostu telefon Samsung Galaxy A12, A101'de satışta! Elinizi çabuk tutun! İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101’den eski cep telefonunuzu yenisi ile değiştirme fırsatı geldi! Türkiye’nin en büyük marketler zincirinden biri olarak tanınan A101, Samsung Galaxy A12'yi indirimli fiyatı etiketi ile tekrar satışa çıkardı. Peki, Samsung Galaxy A12 fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

Atışalanı Rezerv Yapı alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Atışalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı İçinde Yer Alan Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsung Galaxy S21 FE 5G'de indirim fırsatı! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon arayışında olanlar Samsung Galaxy serisini inceliyorlar. Seride dikkat çeken modellerden biri de Galaxy S21 FE 5G olarak karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy S21 FE 5G'de 12.300 TL'ye varan indirimle eski cihazınızı değiştirme kampanyası başladı. İşte tüm detaylar...

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vialand bilet değiştirme Haberi

Vialand bilet değiştirme

ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçirilen Vialand, Eyüp Bölgesi'nde inşa edildi. Toplam yatırım bedeli 1 milyar 500 milyon lira Vialand; 250 mağaza ve eğlence ünitelerinden meydana geliyor. 


Toplam inşaat alanı 600 bin metrekare olan Vialand Eğlence Merkezi; 110 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Vialand Eğlence Merkezi'nde sinema, bowling, yeme içme alanları, mağazalar yer alıyor. 


Vialand Eğlence Merkezi'ndeki eğlence üniteleri arasında; nefeskesen, Fatih'in rüyası, Süngerbob kare pantolon, Dora ve Diego'nun meceraları, 360, adalet kulesi, atlı karınca, bir zamanlar İstanbul, bulut ekspresi, cesur sürücüler, çarpışan arabalar, çılgın nehir, gelin oynayalım, jet ski, kahraman itfaiyeciler, küçük madenciler, maceraperest, minik kaşifler, masal ağacı, mini kule, neşeli çiftlik, safari tüneli, saray salıncağı, uçan çocuklar, viking ve zindan yer alıyor. 


Vialand; tema park ve alışveriş caddelerinin yanı...