18 / 05 / 2024

Viaport Amerika yeni şubesi

Viaport Amerika yeni şubesi

Perakende sektörünün ilk’lerini hayata geçiren Viaport, dünya markası olma rotasına geçtiğimiz yıl Amerika’dan başladı. Viaport, dünya markası olma yoluna Amerika’da satın aldığı ikinci AVM’siyle devam ediyor.

Amerika'da konut başlangıçları ocak ayında geriledi

Amerika'da yapımına başlanan yeni konut sayısı, ocak ayında yüzde 14,8 azalış ile 1 milyon 331 bine gerileyerek Nisan 2020 yılından bu zamana en büyük düşüşünü yaşadı.

ABD'de yeni konut satışı beklentilerin üzerine çıktı

Amerika'da yeni konut satışları, geçen sene aralık ayında aylık bazda yüzde 8 artış ile 664 bine kadar yükseldi.

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e çip ihracatına yeni kısıtlamalar!

ABD hükümeti, Çin'in askeri gücü için gereken kritik teknolojiye erişmesini önlemek için ülkeye gelişmiş çip ihracatına yeni kısıtlamalar getirdi.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Konut yatırımının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, eyalet vergisi bulunmaması gibi avantajlarıyla Miami’den ev almak, Avrupa’dan Rusya’dan ve Amerika'nın çeşitli eyaletlerinden başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

Çelik sektörünün hedefi Batı Afrika ve Latin Amerika!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada küresel ticaretin kademeli olarak açıldığını söyleyerek, "Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında." şeklinde konuştu.

Çelik ihracatçıları yeni pazarlara odaklandı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Viaport Amerika yeni şubesi Haberi

Viaport Amerika yeni şubesi

Perakende sektörünün ilk’lerini hayata geçiren Türkiye’nin güvenilir markası Viaport, dünya markası olma rotasına geçtiğimiz yıl Amerika’dan başladı. Türkiye’de sahip olduğu Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle entegre perakendeciliğin tanımını değiştiren ve tüketici alışkanlıklarını hayata geçirdiği yaşam merkezleriyle değiştiren Via Properties, birikimlerini ve tecrübelerini Amerika’ya taşıyarak, Florida’dan sonra ikinci bayrağını da New York’a dikti.


Geçtiğimiz yıl Florida’da bulunan Lake Square Mall’u Viaport Florida olarak bünyesine katan Via Properties, satın aldığı AVM’lerde Viaport markasıyla beraber artan ziyaretçi sayılarıyla da dikkat çekiyor. Son yatırımını New York eyaletindeki Rotterdam Square Mall’u satın alarak gerçekleştiren grup, ikinci Viaport bayrağını da Amerika’da dalgalandırmaya hazırlanıyor. Satın aldığı AVM’leri renove ederek yaşam merkezlerine dönüştüren Via Properties, Viaport Rotterdam’da mağaza ve dükkânların yanı sıra 2 bin...