08 / 05 / 2024

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Konutta peşin ödemeye de taksitli ödemeye de aynı fiyat veriliyor!

Konutta fiyat artış hızı yavaşladı. Peki konut piyasasında işler nasıl ilerliyor? Konut fiyatları ve ödemeler nasıl? İşte ayrıntılar...

Araç alacaklar dikkat: Fiyat yükselişleri kaçınılmaz! Şimdiden yüzde 2 ile yüzde 4 arasında artış var! 

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, otomotiv sektörüne ilişkin yaptığı değerlendirmede fiyat artışlarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşre Eroldu'nun o açıklaması...

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

Samsung Galaxy S23 FE'nin fiyatı sızdırıldı

Oldukça uzun bir zamandır teknoloji dünyasının gündeminde yer alan Samsung Galaxy S23 FE'nin bu kez de ABD fiyatı sızdırıldı.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

Villa'de Piar Nefes'te son villalar! Yüzde 40 peşine 6 ay vade farksız taksit fırsatı! 

Villa'de Piar Nefes'te topraktan satışlar başladı. Projede 15 adet müstakil villa bulunuyor. Peki Villa'de Piar Nefes'te konut fiyatları ne kadar? 

Kia Sportage’e tamı tamına 162 bin TL zam geldi! Sportage’in yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Kia, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Sportage’nin de yeni fiyatı belli oldu. Kia Sportage satın almak isteyenler aracın teknik özelliklerini ve yeni fiyatını araştırıyor.

Citroen fiyatını 954 bin 500 TL yaptı: Sıfır km'de beklenmedik fiyat

Sıfır km otomobil fiyatları konulmaya devam ederken Citroen'in 2023 Haziran fiyat listesi de dikkat çekiyor. Ünlü otomobil üreticisi C4 X modelini 954 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte detaylar...

Üreticiler açıkladı! Fındığın taban fiyatı ne kadar olmalı?

Fındık taban fiyatının bu sene ne kadar olacağı araştırılmaya başlandı. Fındık üreticileri de taban fiyat beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

ABD'de üretici enflasyonu Mayıs'ta yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalırken, yıllık bazda yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 Haberi

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021

Arizon Yapı imzasıyla Silivri'de yükselen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri'nde 3 tip konut seçeneği bulunuyor. 

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!
Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Villa’de PIAR fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Villa’de PIAR projesinde 3+1, 2+1 ve 1+1 konut tipleri bulunuyor. 3+1 evler, yaklaşık 270 metrekare bahçe içinde 100 metrekare brüt alana, 2+1 evler, ortalama 250 metrekare bahçe içinde 92 metrekare brüt alana ve 1+1 evler ise yaklaşık 150 metrekare bahçe içinde ve 47 metrekare brüt alana sahip. 

Silivri’nin Balaban mevkiinde hayata geçirilen Villa’de PIAR projesinde 20 milyon 143 bin 463 metrekare yemyeşil ormanlık alan bulunuyor. Proje, 11 bin 150 metrekare net alanda konumlanırken, toplam 42 bahçeli doğa evi bulunuyor.

Projede teslimlerin...