02 / 05 / 2024

Vindosa Gayrimenkul uygun daire

Vindosa Gayrimenkul uygun daire

Antalya’da gayrimenkul sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. kentin birçok noktasında her bütçeye uygun olarak satışa sunulan daireleri Antalyalılarla buluşturuyor.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Çin'de 41 gayrimenkul şirketine iyi haber!

Çin'in en büyük kredi kuruluşu olan Ping An Bank, toplam 41 gayrimenkul geliştiriciyi finansman desteği için uygun firmalar listesine ekledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Orca Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Orca Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Orhan Uygun tarafından kuruldu.

20 milyon metrekare hazine arazisi kiraya verilecek! Yüzde 75 hibe desteğiyle!

Milyonlarca metrekare büyüklükteki Hazine gayrimenkulü, uygun tutarlar ve şartlarla üretime kazandırılıyor. Bu kapsamda Hazine arazileri her geçen gün ekonomiye kazandırılırken, hibe destekleri de artıyor...

Yabancıya gayrimenkul satışına vatandaşlık dopingi!

Dolarda gerçekleşen yükseliş sonrasında bazı konut sahipleri ve emlakçıların evleri 'vatandaşlığa' uygun notu ile satışa sunduğu belirlendi. 250 bin dolar değerli gayrimenkul satın alınarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık hakkına sahip olunabildiği belirtilen 1.997 ilan bulunuyor.

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Irmak Mustafa Bettal, Rakhmyatzhan Angarov tarafından kuruldu.

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! İşte vergiden kaçınma yolları!

Vergiden kaçınma, mükellefin vergisel yükümlülüklerini ve haklarını kanunlara uygun bir şekilde kullanmaları durumunda mümkün olabiliyor. Vergiden kaçınma ise yasal olarak mümkün. İşte gayrimenkul sahipleri için vergiden kaçma yolları...

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değişti!

İhlas Gayrimenkul'ün yeni çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin ekte bulunan şekilde değiştirilmesi hususunda uygun görüş almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Multi Evler konsepti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, değişen yaşam alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan 'Multi Evler'i ve 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı...

Vindosa Gayrimenkul uygun daire Haberi

Vindosa Gayrimenkul uygun daire


Antalya’da gayrimenkul sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. kentin birçok noktasında her bütçeye uygun olarak satışa sunulan daireleri Antalyalılarla buluşturuyor.


Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların güvenilir adresi olan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Durur, Antalya’nın tüm ilçelerini kapsayan bir yelpazede hizmet verdiklerini belirterek, Sakarya Bulvarı, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi karşısındaki ofislerini ziyaret eden vatandaşlara, en doğru ve en uygun gayrimenkul yatırımlarını yapabilmeleri için danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi.


Kentin birçok noktasında, her bütçeye uygun yatırımları yatırımcılarla buluşturduklarını ifade eden Durur, özellikle konut satışında hareketli günlerin yaşandığını belirterek, uygun fiyatlı ve kaliteli konutlarla ilgili kendilerine çok sayıda talep geldiğini söyledi.

Antalya’da son yıllarda çok kaliteli inşaatlara imza atıldığını belirten Veli Durur, her bütçeye...