16 / 05 / 2024

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adresi

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adresi

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Kavuk tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

Siemens VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette 15 indirim fırsatı başladı!

Üstün almak teknolojisi geleneğini devam ettiren Siemens’ten indirim müjdesi geldi. Siemens, VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge'de 2 bin TL indirim! İşte 24 Haziran 2023 fiyat listesi

VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge fiyatında 2 bin TL indirim uygulandı. Peki VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge 24 Haziran 2023 fiyat listesi...

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Sakıp Sabancı'dan pırlanta değerinde 10 tavsiye!

Stajyer memurluktan zirve tırmanan ve Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak tarihe geçen Sakıp Sabancı, birbirinden eşsiz 10 tavsiye verdi! İşte Sakıp Sabancı'dan geleceğin liderlerine pırlanta değerinde 10 tavsiye...

Beykoz Baklacı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı revizyonu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Baklacı Mahallesi 1324 Ada 28 Parselin Bir Kısmı İle 1324 Ada 2 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı NİP Revizyonu Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı UİP Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Honda, otomobil pazarına yeni üyesini ekledi. Honda'nın Yeni H-RV modeli sonunda Türkiye'de satışa çıktı. Peki Yeni HR V modelinin güncel fiyat listesi ve özellikleri nasıl? Ayrıntılar haberimizde...

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adresi Haberi

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adresi

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Kavuk tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI 1-Gayrimenkul danışmanlığı hizmetleri ifa etmek Her türlü gayrimenkul, alim satimi ile komisyonculugu yapmak, 2-Hertürlü mülk ve işletme ilişkin değerlendirme hizmetleri vermek . 3-Hertürlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 4-Tüm kurum ve kuruluşların kiralayacağı hertürlü gayrimenkulleri araştırmak, aramak,  bulmak , kiralamak , talebe uygun mekan ve lokasyon tesbiti yapmak , kiracı adına proje tasarım bina renevasyonu yaptırmak, bu hususta her türlü aracılık hizmetleri vermek  komisyon almak , 5-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda...