27 / 04 / 2024

Viranşehir arsa ihale

Viranşehir arsa ihale

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekti...

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

TOKİ Viranşehir Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu'nda yer alan 122 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Viranşehir'de 136 konut için başvuru toplanıyor!

TOKİ tarafından inşa ettirilen Viranşehir Konutları'nda bulunan 216 konuttan 136 tanesi için başvuru talebi toplanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 80 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 13 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 13 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir AGG 136 konut başvuruları başladı!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 218 konuttan 136 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları satışta!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Viranşehir'de inşa edilen 62 adet standart konut ve 126 adet alt gelir grubu konut satışa çıktı. Başvurular 30 Haziran 2017'de son bulacak.

Viranşehir arsa ihale Haberi

Viranşehir arsa ihale

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekerek, yurttaşların bazı kulaktan dolma sözlere itibar etmemesini istedi. 


Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan 605 ada, 20 parsel (İtfaiye yanı) ve 1.238.92 metrekare yüzölçümüne sahip arsası için ihale yaptı. Belediye hizmet binası ihale toplantı salonunda yapılan açık ihaleye Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'da katıldı. Burun ihale öncesi basına kısa bir açıklama yaptı. 

İhaleler üzerine bazı söylentiler çıktığını belirten Burun : "Bazı kesimler ihalelerimizin usulsüz yapıldığını dair dedikodular yaydıklarını duyuyoruz. Görüyorsunuz, 4 kişi bu arsamız için ihaleye girmiş. 


Bizim için kurumun menfaati her şeyden önce gelir. En yüksek fiyatı veren arkadaşımıza ihaleyi vereceğiz. Burada...