28 / 04 / 2024

viranşehir Kışla Mahallesi arsa ihalesi

viranşehir Kışla Mahallesi arsa ihalesi

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekti...

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Karakuzu mahallesinde yer alan gayrimenkul 6 milyon 977 bin 124 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 30 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

TOKİ Viranşehir başvuruları 27 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Eyyüpnebi projesinde yer alan 183 adet konut 27 Ağustos itibariyle satışa çıkıyor

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap son başvuru tarihi 28 Aralık!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap projesinde yer alan 198 adet konut için son başvuru tarihi 28 Aralık olarak belirlendi.

Viranşehir'de 7,1 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Viranşehir Satış Memurluğu Şanlıurfa İl, Viranşehir İlçe'nde yer alan tarlayı 7 milyon 108 bin 589,70 TL bedelle satışa sunuyor. Tarlanın satış ihalesi 3 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap'ta yer alan 28 konut başvuruları başladı. Başvurular 28 Aralık 2018 tarihine kadar alınabilecek...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda  148 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılıyor.   

TOKİ Viranşehir Konutları satışta!

Başkakanlık TOKİ İdaresi Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde alt gelir grubu için olan daireleri satışa çıkardı

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

viranşehir Kışla Mahallesi arsa ihalesi Haberi

viranşehir Kışla Mahallesi arsa ihalesi

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekerek, yurttaşların bazı kulaktan dolma sözlere itibar etmemesini istedi. 


Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan 605 ada, 20 parsel (İtfaiye yanı) ve 1.238.92 metrekare yüzölçümüne sahip arsası için ihale yaptı. Belediye hizmet binası ihale toplantı salonunda yapılan açık ihaleye Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'da katıldı. Burun ihale öncesi basına kısa bir açıklama yaptı. 

İhaleler üzerine bazı söylentiler çıktığını belirten Burun : "Bazı kesimler ihalelerimizin usulsüz yapıldığını dair dedikodular yaydıklarını duyuyoruz. Görüyorsunuz, 4 kişi bu arsamız için ihaleye girmiş. 


Bizim için kurumun menfaati her şeyden önce gelir. En yüksek fiyatı veren arkadaşımıza ihaleyi vereceğiz. Burada...