19 / 05 / 2024

Vizyoner ve Öncü Olmak

Vizyoner ve Öncü Olmak

Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde Türkiye’nin, dünyanın önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileri, pazarlama ve marka alanında otoriteler ve akademisyenlerden oluşan otuzu aşkın konuşmacı tarafından, marka, pazarlama, liderlikle ilgili tecrübeler paylaştı.

Bakan Özhaseki'den Mamak'a 2. ve 3. etap dönüşüm müjdesi!

1. Etap'ta 460 konut ve iş yerinin yapıldığı Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak önemli bir açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Biz buranın ikinci ve üçüncü etabını devam ettireceğiz." dedi. 

İlk evini alacaklar yüzde 4 harç ödeyecek, ikinci ve üçüncü evde bu tutar katlanacak! Vatandaşlar ne diyor? 

Konut sektöründe hayata geçirilmesi planlanan yeni düzenlemelerden biri ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabında paylaştı.

İkinci, üçüncü evini krediyle alacaklar dikkat: Konut kredileri istisnası tek konutla sınırlandırılıyor!

AK Parti tarafından, Meclis'e sunulan torba yasa ile ikinci ve üçüncü konutlarını alacakları ilgilendiren önemli bir düzenlemeye gidiliyor. İşte ayrıntılar...

İkinci, üçüncü evini alacaklara bir şok daha! 1 milyonluk kredide tam bu kadar BSMV ödenecek!

Hükümet tarafından çalışmaları başlatılan torba yasada; ikinci ve üçüncü ev için konut kredisi kullananların Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi ödemesi ile ilgili düzenleme de yer alıyor. Peki Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi nedir? Ne kadar ödenecek? İşte merak edilenler...

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Hiç sigortası olmayanlar da emekli olabilecek! Yaş şartı ve prim desteği sağlanacak! İşte erken emekliliğin formülü

Emeklilik konuları ve gelişmeleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Emekli maaşlarına yapılacak ara zamlar ve üçüncü ikramiye gibi konular önem arz ederken, hiç sigortası olmayan kişilere emeklilik hakkı gündemde olacak. Peki erken emekliliğin formülü ne? İşte detaylar...

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Ekonomistler uyardı: Ülkede resesyon riski artıyor

Ekonomistlere göre, İngiltere'de son dönemde açıklanan verilerin ve öncü sektör göstergelerinin giderek zayıflaması ülke ekonomisinin resesyona gireceğiyle ilgili endişelerin çoğalmasına neden oldu.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Anneler hemen baksın, sadece kimlikle 1.300 TL para verilecek!

Türkiye, Ailelere Doğum ve Çoklu Doğum Yardımlarıyla Destek Veriyor! Birinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL ve üçüncü ve sonraki çocuklar için 600 TL ödeme yapılıyor. Ayrıca, çoklu doğum yapan ailelere aylık 400 TL destek veriliyor.

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

Yabancılara konut satışı zirveyi görmüştü! ‘Artık 1 milyon dolar sınırı gelmeli’ çağrısı!

Türkiye’de geçen yıl yabancıya konut satışı zirve yaparken Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle artışı bir önceki yıla göre yüzde 15.2 artışla 67 bin 490 konut satışı gerçekleşti.  Ruslar 16 bin 312 konutla ilk sırada yer alırken İran ve Iraklılar  da ikinci ve üçüncü oldu. 

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Vizyoner ve Öncü Olmak Haberi

Vizyoner ve Öncü Olmak

Bu büyük buluşma için Amerika, İngiltere, ve ülkemizdeki pazarlama otoriteleri, global yöneticileri ve işletme sahipleri 04 Nisan 2013 tarihinde İstanbul’da bir araya geldi. Türkiye, EDUPLUS’ın önderliğinde düzenlenen bir büyük zirveye daha ev sahipliği yaptı.

Zirvenin açılış konuşması Eduplus Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Çağlar Çoroğlu tarafından yapılırken Gazeteci-Yazar Ece Vahapoğlu zirveye moderator olarak renk kattı.

Zirvenin sabah programında, Değişim Çağında Liderlik - Global Düşünmek, Vizyoner ve Öncü Olmak konusunda katılımcılara farklı bir vizyonu paylaşan Toyota Türkiye CEO, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt’un konuşması katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Ayrıca Sn.Bozkurt’a, Sn. Ahmet İplikci ve Sn. Ayşe Dickson’a Yenilikçi Markalar Zirvesi ‘Onur Ödülü’ takdim edildi.

Zirvenin bir diğer önemli konuşması Geleceğin Tüketici/Alışverişçi Trendleri, Markalara Etkileri, Riskler ve Fırsatlar konusunda Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden...