03 / 05 / 2024

vogue Kissebükü otel

vogue Kissebükü otel

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kissebükü Koyu'nda yer alan Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için ünlü şarkıcı Zeynep Casalini'nin de aralarında bulunduğu çevreciler, bir dizi eylem yaptı.

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Vogue Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Şahin tarafından kuruldu.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Kumburgaz'da 22.5 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, 291 ada, 1 parsel, Kumburgaz'da yer alan otel ve arsası 22.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Kissebükü'ndeki otel yatırımı mecliste!

Bodrum Kissebükü'ndeki bir otel yatırımına ve şahsına yönelik iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

vogue Kissebükü otel Haberi

vogue Kissebükü otel

Önce Adalıyalı'ya yürüyüş düzenleyen yaklaşık 200 çevreci, ardından Zeynep Casalini'nin de katılımıyla üzerinde bölgenin yapılaşmaya açılmaması için çeşitli sloganların bulunduğu önlüklerle defile yaptı. 'Yeter artık, talana koy yok', Turizme en büyük yatırım koylarımızı korumaktır', 'Tahsise, tesise hayır' ve 'Kissebükü- Adalıyalı'da doğa katliamına Yaklaşık 200 çevreci, Bodrum'un cennet köşelerinden Kissebükü Koyu'ndaki Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için eylem yaptı. 


hayır' yazılı pankartlar açan çevreciler, basın açıklaması yaptı. Bakir koyların imara açılmaması için mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, kamuoyunda koylarla ilgili bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. 

Habertürk...