05 / 05 / 2024

Volkan Yılmaz kaçak yapı açıklaması

Volkan Yılmaz kaçak yapı açıklaması

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Volkan Yılmaz kaçak yapı açıklaması Haberi

Volkan Yılmaz kaçak yapı açıklaması

Koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalığı sürecinde önlemler kapsamında üç aydır ara verilen belediye meclis toplantıları Temmuz ayı itibarıyla yeniden başladı. 

Bugün gerçekleştirilen Silivri Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 1. oturumu, meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; toplantının açılış konuşmasında pandemi ile mücadeleye ilişkin konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Koronavirüsün etkisi altında geçen üç aylık sürede birçok önemli gün ve haftayı tedbir kapsamları altında buruk bir şekilde kutlandık. Salgınla mücadelede büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek canları pahasına gece gündüz çalışan sağlık camiasının bütün mensuplarına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Mart ayından bugüne kadar ilçemizdeki vaka sayısı ve ölüm oranları hem İstanbul hem de Türkiye açısından bakıldığında en düşük...