05 / 05 / 2024

Wilma Elles gayrimenkule mi yatırım yapıyor

Wilma Elles gayrimenkule mi yatırım yapıyor

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles ticari yatırımlarını gayrimenkul üzerinden yapmayı tercih ediyor.Şu sıralar Filinta dizisinde boy gösteren Wilma Elles, gayrimenkulde tercihini bir kez daha Balat’tan yana kullandı.

Seçimler tamam, şimdi yeni vergi ve zamlar kapıda: Gayrimenkule de yeni vergi gelebilir!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından başta KDV ve ÖTV olmak üzere yeni vergi artışları yapılması bekleniyor. Ayrıca, gayrimenkule de yeni vergi gelebileceği konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Yüksek kira gelirleri ticari gayrimenkule talebi artırdı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç yaptığı açıklamada yüksek kira gelirleri, yeni yapı stoku ve arzın az olması nedeniyle değerlenme oranlarının yüksekliğinin yatırımcıları ticari gayrimenkule yönelttiğini söyledi.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Tebernüş Kireçci'den ticari gayrimenkul yorumu: Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı!

TCMB tarafından yapılan açıklamada Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5, arttı. Verileri değerlendiren Tebernüş Kireçci ''Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı.'' dedi. İşte ayrıntılar...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

Burcu Esmersoy kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Etiler'de döviz bürosunda görülen sunucu Burcu Esmersoy, yatırımlarını gayrimenkule yaptığını dile getirdi. 

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Kur artışı gayrimenkule olan talebi artıracak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, başlatılan faiz indirimi ve sonrasında yaşanan döviz kuru artışlarının, gayrimenkule olan talebi artıracağını belirtti.

Yabancı gayrimenkule 2,4 milyar dolar yatırdı!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı her geçen gün artıyor. Öyle ki bu dönemde yabancıların gayrimenkule yatırımı 2,4 milyar dolar oldu. 

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Yabancı yatırımcıların ticari gayrimenkule ilgisi azaldı mı?

PwC Şirket Ortağı Mevlüt Akbaş, yabancı yatırımcıların hem finansal hem stratejik olarak Türkiye'ye gelmek istediklerini ancak yabancı yatırımcının ticari gayrimenkule ilgisinin düştüğünü belirtti.

Wilma Elles gayrimenkule mi yatırım yapıyor Haberi

Wilma Elles gayrimenkule mi yatırım yapıyor

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles ticari yatırımlarını gayrimenkul üzerinden yapmayı tercih ediyor.Şu sıralar Filinta dizisinde boy gösteren Wilma Elles, gayrimenkulde tercihini bir kez daha Balat’tan yana kullandı. Daha önce de aynı semtten daire satın alan oyuncu, bu kez müstakil bir bina sahibi oldu.


‘BALAT’ ÜNLÜ TERCİHİ


Fulya’da da bir dairesi bulunan Elles, emlak zengini ünlüler arasına girmeye aday. Wilma Elles gibi yatırımını tarihi semt Balat’ta değerlendiren ünlü isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Dağhan Külegeç ve Athena Gökhan yer...