27 / 05 / 2024

Wilo suya yön verenler

Wilo suya yön verenler

Wilo’nun düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışma’na katılan eserlerin yer aldığı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” fotoğraf sergisi, İFSAK’ın Beyoğlu’ndaki sergi salonunda açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

SON DAKİKA! Bütçeyi sarsacak bir zam daha! İstanbulluları üzecek haber geldi! Suya yüzde 25 zam!

Son dakika… İstanbul’da hayat pahalılığı gittikçe artıyor. İstanbulluları üzecek haber bu kez belediyeden geldi. Alınan karara göre suya yüzde 25 oranında zam yapıldı. Vatandaşın yükünü artıran karar, İBB Meclisi'nde oy birliği ile alındı.

2022’de suya yüzde 69,38, doğalgaza yüzde 50,4, elektriğe yüzde 35 zam geldi!

2022 yılının Eylül ayında elektriğe yüzde 20, suya yüzde 40,38 ve doğalgazın birim fiyatına yüzde 20,4 oranında fiyat artırımı gerçekleşti. Vatandaş artık isyan ederken, sizler için elektrik, su ve doğalgazda bu yıl içinde ne kadar zam yapılmış araştırdık. İşte haberin detayları…

Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi'nden ideal çözüm!

Çatılardan kaynaklanan yüzde 25 ısı kaybını yaşatmayan ve yangına karşı birinci sınıf dayanıklı olan Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi, uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün olması sayesinde sağlam çatı isteyenlere paket çözüm sunuyor.

Sarayköy'ün içme suyu hattı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 35 yıl önce döşenen Sarayköy'ün içme suyu iletim hattının yenilenmesi için başlatılan projenin tamamlandığını, kısa süre sonra çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

Denizli Sarayköy'ün su sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 35 yıl önce döşenen Sarayköy'ün içme suyu iletim hattının yenilenmesi için başlatılan projenin tamamlandığını, kısa süre sonra çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

Kayaköy'ün isim değişikliği için referandum yapıldı!

Fethiye'de Rum köyü olarak bilinen Kayaköy'ün Osmanlı arşivlerinde "Kayı" isminde Türk köyü olduğu iddiası üzerine, isim değişikliği için yapılan referandumda halk, köyün isminin değişmemesini istedi.

İfraz işleminin mali yönü!

İfraz işleminde, tapu kütüğünün müstakil bir sayfasında kayıtlı taşınmaz, ilgilisinin talebi üzerine iki ya da daha fazla parçaya ayrılıyor. İşte, ifraz işleminin mali yönü!

1946 yılında Bakırköy'ün imar planı hazırlanmış!

1946 yılında Prost tarafından hazırlanan Bakırköy'ün imar planı Belediye İmar Müdürlüğü'nce tanzim edilerek yürürlüğe girecekmiş. O yıllarda Bakırköy'ün en büyük problemi olarak görülen su problemi de halledilecekmiş.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Silivri'de 15 köyün imar planı tadilatı askıdan iniyor!

Silivri'de 15 köyün 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Ağustos'ta askıya çıkarılmıştı. Otuz gün askıda kalan imar planı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

1940 yılında Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım planını hazırlamış!

1940 yılında Mimar Henri Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlamış. Prost'un üç mıntıkaya ayırdığı imar planı Şehir Meclisi tarafından incelendikten sonra tatbik edilecekmiş.

Wilo suya yön verenler Haberi

Wilo suya yön verenler

Suyun izinden giden objektiflerin yakaladığı eşsiz fotoğrafların yer aldığı sergi 21 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 

Pompa ve pompa sistemleri sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Wilo’nun düzenlediği “Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda dereceye girerek ödüllendirilen ve yarışmaya katılan fotoğrafların yer aldığı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” sergisi, İFSAK’ın Beyoğlu’ndaki sergi salonunda açıldı.


Wilo tarafından düzenlenen ve fotoğraf dünyasında heyecan yaratan yarışmalardan biri haline gelen “Wilo Ulusal Fotoğraf Yarışması”, hayatın kaynağı olan suya ve dünyada azalan su kaynaklarının verimli kullanılmasına dikkat çekmek amacıyla düzenleniyor.


Sergi açılışı ile birlikte Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, İFSAK sergi salonunda 1 Kasım 2014 cumartesi günü yapılan bir törenle takdim edildi. Jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmada birinci olan Cihan Karaca (Aydın)...