20 / 05 / 2024

y kuşağkı mekanları yeniden tasarlıyor

y kuşağkı mekanları yeniden tasarlıyor

Bugün çalışma hayatının yüzde 35'ini temsil eden Y kuşağı, ev ortamı ile özdeş duygusal bağ oluşturabileceği yaratıcı ofis ortamları hayal ediyor.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

Kurbanlık fiyatlarına yüzde yüzü aşkın zam yapıldı! İşte güncel büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları

Kurban bayramının Temmuz ayında idrak edilmesine kısa bir süre kala pazarda satılacak kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Kurbanlık fiyatlarına üreticiler bu sene artan yem ve bakım maliyetlerini yüzde yüzden fazla yansıttı. İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları...

2019’da ABD’de en çok Y kuşağı ev alacak!

Millennial jenerasyonu, diğer adıyla Y kuşağı, yaşam şekilleriyle piyasaları da yönlendiriyor. Peki Y kuşağının, bu yaşam şekline göre ev tercihleri nasıl oluyor?

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Y kuşağı ev sahibi olmayı planlamıyor!

Son dönemlerde en çok konuşulan konular arasında Y kuşağı yer alıyor. Diğer kuşaklardan oldukça farklı olan Y kuşağı, ev sahibi olmayı planlamıyor. 

Y Kuşağının tercih ettiği Amsterdam!

Nestpick, Y kuşağının tercih ettiği dünyadaki en iyi şehirlerin listesini çıkardı. Y Kuşağının tercih ettiği Amsterdam olarak belirlendi.

y kuşağkı mekanları yeniden tasarlıyor Haberi

y kuşağkı mekanları yeniden tasarlıyor

Bugün çalışma hayatının yüzde 35'ini temsil eden Y kuşağı, ev ortamı ile özdeş duygusal bağ oluşturabileceği yaratıcı ofis ortamları hayal ediyor. Belirli bir mesai süresi içinde oturarak çalışmak yerine mobil olmayı tercih eden bu kuşak, şirket içinde eğlenip sosyalleşmeye de önem veriyor. Y kuşağını çekmek isteyen birçok şirket de onların beklentilerine göre ofislerini yeniden gözden geçiriyor. Bir anlamda Y kuşağı ile ofisler yeniden yaratılıyor...


Y VE Z KUŞAĞI İÇİN İDEAL OFİS 

ESNEK ALTYAPI Peki şirketler, ofislerini Y ve Z kuşaklarının isteklerine uygun yenilemek adına neler yapabilir? 

Gayrimenkul uzmanları bu noktada tavsiyelerini şöyle sıralıyor: "Esnek altyapıya sahip, organizasyon değişikliği veya hızlı büyümeye cevap verecek ofis tasarımları ön planda olmalı. Gerektiğinde odaların, masaların kolayca taşınabilmesi tercih edilmeli. 


GÖZ TEMASI Mümkün olduğu kadar çalışanlar arasında göz...