21 / 05 / 2024

yaçim istihdam

yaçim istihdam

Yalova'da gemi inşa sanayisinin yanı sıra depreme dayanıklı çelik konut üretimine yönelik de hizmet verecek olan Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi (YAÇİM) projesinde sona gelindi...

İstanbul ilçelerinin belediye yönetişim karnesi 5.6’ya kadar yükseldi...

Argüden Yönetişim Akademisi’nin, yerel yönetimlerde yönetişim kalitesini yükseltmek üzere hazırladığı “Belediye Yönetişim Karnesi” sonuçları kapsamında 2018 senesindeki ilk çalışmadaki 5.0 ortalama, 2023 senesinde 5.6’ya kadar yükseldiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Kariyer.net verilerine göre istihdam piyasasında hareketlilik başladı

Yılın ilk 3 ayında en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla yapı, üretim ve bilişim oldu. Açıklanan istihdam verilerine göre 2023’ün ocak, şubat ve mart aylarında istihdam piyasasında büyük hareketlilik yaşandı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

ABD'de inşaat sektöründe istihdam kaybı yaşandı!

ABD Çalışma Bakanlığı'nın açıkladığı Şubat 2021'e ilişkin istihdam raporuna göre, eğitim, inşaat ve madencilik sektörlerinde ise istihdam kaybı yaşandı. 

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Girişim sermayesi Anadolu'ya yatırım yapacak!

Dünyada 320 milyar dolara ulaşan girişim sermayesi fonları Anadolu'ya açılıyor. 10 büyük fon Anadolu’daki şirketlerle 3 milyarlık potansiyel yatırım için bir araya gelecek.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Belçim Bilgin oğlu ile Londra’ya taşınacak!

Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanmasa da ayrı şehirlerde yaşayan Belçim Bilgin radikal bir kararla oğlunu da alarak Londra'ya yerleşmeye karar verdi.

yaçim istihdam Haberi

yaçim istihdam

Yer alımı konusunda sürecin tamamlanmasıyla birlikte inşaatına başlanacak olan merkezin yatırım tutan 100 milyon TL'yi bulacak. 125 bin metrekare kapak alanda yılda 450 bin ton çelik işleme kapasitesine sahip olacak YAÇİM'de yaklaşık bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor. 


SS İş Birliği Güç Birliği Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile Yalova Gemi Sanayicileri Derneği (YAGESAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan Behram Kavlak, Yalova'da inşa halindeki tersanelerle birlikte gemi inşa sanayinde üretim kapasitesinin 2 milyon 725 bin DWT civarında olduğunu ve bu rakamın Türkiye toplamının yüzde 40'ına denk geldiğini söyledi. Yan sanayisi gelişmeyen sektörleri^ uluslararası boyutta rekabet edebilmesinin zor olduğuna değmen Kavlak, gemi yan sanayisinin nitelikli bir şekilde büyümesi ve Türkiye'de nitelikli işletmelerin kurulması gerektiğini vurguladı. YAGESAD olarak bu doğrultuda kümelenme modeline gittiklerine dikkati çeken...