30 / 04 / 2024

Yalçın Türkdoğan özgeçmiş

Yalçın Türkdoğan özgeçmiş

Mimar Yalçın Türkdoğan kimdir? Mimar Yalçın Türkdoğan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Yalçın Türkdoğan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Yalçın Türkdoğan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul’da 5 yılda 650 bin konutu dönüştüreceğiz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un bir numaralı gündem maddesi olan deprem ile ilgili olarak, 5 yılda 650 bin konutun dönüştürüleceğini kaydetti.

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

İstanbul'da 300 bine yakın iş yerinin acil dönüştürülmesi gerekiyor!

İstanbul’daki çarpık kentleşme ve ticari işletmelerin bulunduğu bölgelerin depreme dayanıksız durumda olması, konutların yanı sıra ticari gayrimenkullerin de bir an önce dönüştürülmesi gerçeğini de ortaya koyuyor.

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Araç sahipleri kontağı o tarihe kadar kapatın! Benzin ve motorine indirim mi geliyor? 1 Haziran akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi gelecek? Brent petrol ne kadar oldu? İşte güncel 1 Haziran 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatı!

KKM'de çok önemli uyarı: Kur korumalı mevduat saatli bombaya dönüştü, her an patlayabilir!

Merkez Bankası eski baş ekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, kur korumalı mevduatın (KKM) saadet zincirine dönüştüğünü belirterek, “Sistem patlamaması için sürekli taviz verilmesi gereken bombaya dönüştü. Temmuz sonrası sıkıntı olacak” uyarısını yaptı.

2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi?

Asgari ücretle çalışan ve maddi sıkıntılar sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar için sevindirici haber geldi. Peki 2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi? Şartlar nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yalçın Türkdoğan özgeçmiş Haberi

Yalçın Türkdoğan özgeçmiş

Yalçın Türkdoğan kimdir?

Üniversite eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamalayarak 1970 yılında Mimar olarak mezun oldu. 


Türkiye'de değişik Mimarlık bürolarında çalıştıktan sonra Almanya Stuttgart'da 1971-1973 yıllarında Prof.Gutbord; H.Kiess Mimarlık Bürosu'nda, 1974-1975 yıllarında Prof. 


E.Heinle-R.Wischer bürosunda Sorumlu Mimar olarak mesleki çalışmalarını sürdürdü. 1975 yılında Türkiye'ye döndü ve askerlik görevini tamamladı. 


A/Y Mimarlık Bürosu'nu 1976 yılında Y.Mimar Abbas Hacıömeroğlu ile ortak kurdular. Kuruluş 17 Mart 1989 yılında, A/Y Mimarlık Tasarım Ticaret ve Ltd. Şti.'ne dönüştü. 


Halen Mimari Proje, Danışmanlık ve İç Mimari işleriyle uğraşmaktadır. Evli, İngilizce ve Almanca bilmektedir.


A/Y Mimarlık

Adres: Burhaniye, Abdullah Ağa Cad. No: 33, Üsküdar 34676 İstanbul

Tel: 0216 422 33 74

Faks: 0216 422 10...