09 / 05 / 2024

yalova devremülk dolandırılma

yalova devremülk dolandırılma

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

İstanbul'da devremülk dolandırıcılığı operasyonu: 38 zanlı tutuklandı!

Mega kent İstanbul'da yürütülen devremülk dolandırıcılığında gözaltına alınan toplam 113 şüpheliden 38'i tutuklandı. Verilen detaylara göre, şüphelilerin işledikleri suçtan kazandıkları gelirle toplamda 24 lüks ev aldıkları belirlenmişti

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Evini satacaklar dikkat! Yeni dolandırıcılık yöntemi şok etti!

Satılık konut fiyatlarının tavan yapmasıyla beraber dolandırıcılar da yeni taktikler üretiyor. Konutunu en yüksek tutardan satmak isteyen mülk sahiplerine yabancı zengin müşteri imajıyla alıcı getiriliyor ve ev sahibinin gözü boyanarak parası çalınıyor...

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Kızılbük GYO'dan 825.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devremülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Eylül - 30 Eylül 2021 tarihlerinde 645 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 69 milyon 697 bin 23 TL olarak gerçekleşti.

Devremülk mağdurları yeniden dolandırıldı!

Türkiye'de çok sayıda mağduriyete sebep olan devremülk vurgununda yeni gelişmeler yaşandı. Mağdurlar anlaşma yaptıkları avukatların devremülkten tahsilat yaptıklarını ancak kendilerine eksik ödeme yaptıklarını dile getirdi. 

Devremülk yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de çok sayıda vatandaş yatırım amaçlı devremülk alıyor. Fakat çoğu zaman bu yatırımlar büyük mağduriyetle sona eriyor. Peki, devremülk alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

yalova devremülk dolandırılma Haberi

yalova devremülk dolandırılma

Yalova'da devre mülk ile tatil hakkı satın almak isteyen vatandaşlar mağdur edildi. Takvim'de yer alan habere göre; Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ise, benzer dosyalar için örnek teşkil edecek türden. Savcı Cesim Eren'in hazırladığı 115 sayfalık iddianamede, 107 kişi şikâyetçi, 52 kişi de sanık olarak yer aldı.

ÖRGÜT ŞEMASI HAZIRLANDI 

Suç örgütüne yönelik bir de örgüt şeması hazırlandı. Savcılık şüphelilerin, 'dolandırıcılık' suçu yanı sıra 'suç örgütü kurma' suçundan da cezalandırılmalarını istedi. İddianameye göre, örgüt üyeleri hiyerarşik bir biçimde faaliyet yürüttü. Kimin hangi faaliyeti yürüteceği önceden belirlendi. Örgüt kurucularının cep telefonu dahi kullanmadığı belirtilen iddianamede, parasını isteyen mağdurların kimi zaman tehdit edildiği ifade edildi. 

OFİSLERİ BİLE KAÇAK 

İddianamede, pazarlaması yapılan projelerden biri Esenköy Doğa Termal diğeri ise Özkalyoncu Termal. Yalova'daki her iki proje...