30 / 04 / 2024

yalova hastane projeleri

yalova hastane projeleri

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.

Yalova Devlet Hastanesi 233 milyon liraya ihale edildi!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı yeni devlet hastane binasının 233 milyon liraya ihale edildiğini açıkladı. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Yalova Belediye Meclisi'nde Devlet Hastanesi polemiği!

Ak Partili Kasım Avar'ın bakanın 400 değil 500 yataklı hastane müjdesi verdiğini söylemesi üzerine söz alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise hastanenin 500 yataklı olmayacağını savundu.

Yalova Bağlarbaşı hastane alanı imar planı askıda!

Yalova Merkez İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesinde Hastane alanına yönelik Çevre Düzeni Planı Değişikliği 23 Haziran 2015 tarihinde onaylandı. İmar planı değişikliği 15 Temmuz'da askıya çıkarıldı...

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

yalova hastane projeleri Haberi

yalova hastane projeleri

Gazetecilere beş kattan oluşan ek binayı gezdiren Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, yaptığı açıklamada, hasta nenin mevcut fiziki koşullarının yeterli gelmediğini söyledi. 

Daha konforlu ve rahat bir ortamda sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla ek binanın inşa edildiğini belirten Küçükyılmaz, "Binamızda 4 ameliyathane, 85 hasta yatağı bulunuyor. 25 poliklinik odamız ve fizik tedavi merkezimiz mevcut. Ağız ve diş sağlığı hizmetleri de verebileceğiz. Kemoterapi alan vatandaşlarımız il dışına gitmek zorunda kalıyordu, binamızda bu hizmeti de verebileceğiz" diye konuştu.

Küçükyılmaz, binanın Türkiye'nin en konforlu hastanelerinden biri olduğunu belirterek, hasta ve yakınlarına sağlık, lojistik ve otelcilik hizmetleri bakımından üst düzey bir ortam hazırlamak istediklerini vurguladı. Küçükyılmaz, şunlan kaydetti: "Her odamızın banyosu, tuvaleti var. Ferah bir ortamda, iki kişiyi geçmeyen odalar tasarlandı. Her alanı...