28 / 04 / 2024

yalovada susuzluk sorunu

yalovada susuzluk sorunu

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirlerin alındığını belirtti. Veysel Eroğlu, Hatay'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Afyon Sandıklı'da alt yapı sorunu ortadan kalkacak!

Sandıklı'da yıllardır sorun olan Kanalizasyon ve yağmur suyu için Başkan Mustafa ÇÖL’ün talimatıyla yapılan proje kapsamında Sandıklıda alt yapı sorunu ortadan kalkıyor.

Marmaris’in mülkiyet sorunu çözülecek!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’e TOKİ Konutları yapılması ve Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerinin tapu, mülkiyet sorunu ve ecrimisil sorunlarının çözümü için çalışmalar başlattı.

Bakırköy'de ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Aysun Çelikler, “AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Mesleki duyarlılığımda var bu konuya. Burada binaların nasıl riskli olduğunu görüyoruz. Burada ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli" dedi.

Antalya'daki 7 mahallenin su sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüz yıldır yaşadığı su sorunu nedeni ismi Susuz Şahap olan mahallenin su sorunu bitirdi. Akseki’nin aralarında Susuz Şahap’ın da bulunduğu 7 mahallesinin su sorunu çözüldü.

Adana Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor!

Yüreğir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi

Trabzon'da imar sorunu mu yaşanıyor?

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sempozyumda yaptığı değerlendirmede, Trabzon'daki imar sorunu konusunda açıklamalarda bulundu.

Adana'daki mania sorunu çözüldü!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 40-50 bin insanı mağdur bırakan mania sorununu çözdüklerini belirterek, mania sorunu yaşayan arsa sahibi veya müteahhitlerin Seyhan Belediyesi'ne başvurabileceklerini söyledi.

Adana Havalimanı'da yüksek bina sorunu çözüldü!

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, kent merkezindeki havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorunu çözdüklerini açıkladı.

Okmeydanı'ndaki tapu sorunu 11 yılda çözüldü!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki asıl sorunun tapu olduğunu ve 11 yıl içinde bu sorunu çözdüklerini açıkladı.

Üsküdar'ın 2-B sorunu çözüldü!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tam 28 yıldır 2B sorunu ile boğuşan yaklaşık 16 bin vatandaşa verdiği ‘Bu can bu tende olduğu sürece verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz’ sözünü tutarak, çeyrek asırdır süren sıkıntılara son verdi.

Antalya Serik ve Manvagat'ta atık su arıtma sorunu çözülüyor!

Serik ve Manavgat'ın atıksu arıtma sorunu 60 milyon liralık yatırımla 6 ay gibi kısa sürede çözüldü. Koku ve deniz kirliliği sorunlarını tarihe gömecek olan arıtma tesisleri törenle açıldı

Gaziantep’te 50 yıllık konut sorunu çözülüyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in 50 yıl boyunca konut sorunu yaşamaması için düğmeye bastıklarını açıkladı. Şimşek, “TOKİ ve belediyeler aracılığıyla Gaziantep’in konut sorununu çözecek bir kapasite oluşturduk” dedi.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

yalovada susuzluk sorunu Haberi

yalovada susuzluk sorunu

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hatay'a gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu,Samandağ İlçesi ne bağlı Hıdırbey Mahallesi'nde köy muhtarlarıyla toplantı yaptı. Burada yörede yapılan hizmetleri anlatan Bakan Eroğlu, muhtarların sorunlarını dinledi. 


BARAJLARDA SU SEVİYELERİ ARTTI 


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eroğlu, İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması konusunda çalışmalar yaptıklarını, gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. 


Son günlerde İstanbul'da etkili olan yağışların barajlardaki doluluk seviyesini arttırdığını belirten Eroğlu, "istanbulda yağan yağmurlar doğal olarak barajlardaki su seviyesini arttırdı. 


25-30 milyon metreküp su geldi. Bütün altyapılar belli bir debi hesabına göre yapılır. Anormal bir yağış olduğu zaman altyapılarda sorun oluyor, ama onlar da gereken tedbirler alınarak önlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz çok güçlüdür. Tüm ekipmanlarıyla hemen gereğini yaptı ve problem kalmadı" dedi. 


'YALOVA'DA YENİ BİR DERE"


Yalova'da yaşanan su...