15 / 05 / 2024

Yamin Bu kimdir

Yamin Bu kimdir

CREC Pazarlama Departmanı Müdürü Bu, "Türkiye pazarında gerçekten büyük potansiyeller olduğunu görüyoruz. Burada demir yolunun geliştirilmesi noktasında da büyük bir talep olduğunu biliyoruz. Bu yüzden burada olmanın iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz" dedi...

İlkay Demirdağ kimdir? İlkay Demirdağ ne iş yapıyor?

İlkay Demirdağ'ın kim olduğu ve İlkay Demirdağ'ın hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda İlkay Demirdağ kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İlkay Demirdağ'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ahmet Buğa kimdir? 

GABORAS İcra Kurulu Başkanı Ahmet Buğa kimdir? Ahmet Buğa hangi görevlerde bulundu?

Hüseyin Kuran kimdir?

Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kuran kimdir? Hüseyin Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

Hakan Kısacık kimdir?

2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmakta olan Hakan Kısacık kimdir? Hakan Kısacık hangi işlerde görev aldı?

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Şafak Emrence kimdir?

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Gayrimenkul gelir vergisi mükellefi kimdir?

Mart ayı vergi takvimine göre 1 - 31 Mart tarihleri arasında gayrimenkul gelir vergisi ödemeleri yapılıyor. Peki, gayrimenkul gelir vergisi mükellefi kimdir? Bu vergiyi kim öder?

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Osman Arısal kimdir?

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal kimdir? Osman Arısal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Arısal, ne zamandan beri bu görevde hizmet veriyor? İşte Osman Arısal...

Umut Başbuğ kimdir?

Mimar Umut Başbuğ kimdir? Umut Başbuğ, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Umut Başbuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Başbuğ...

Yamin Bu kimdir Haberi

Yamin Bu kimdir

Dünyanın en büyük yapı ve demir yolu şirketlerinden China Railway Group Limited'in (CREC) pazarlama departmanı müdürü Yamin Bu, Türkiye'deki demir yolu potansiyeli ve olası iş birliklerine ilişkin Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yaptı. Bu'nun açıklamasında, Türkiye'nin, demir yolları, metro ve yüksek hızlı tren hatlarını geliştirme noktasında oldukça istekli olduğunu belirtti. 

Bu, "Biz de dünyanın en büyük inşaat grubuyuz ve yüksek hızlı tren hattı yapımı konusunda çok tecrübeliyiz. Şirketimiz tarafından çok sayıda hızlı tren hattı inşa edildi ve Çin'deki demir yollarının üçte ikisinden de biz sorumluyuz" şeklinde ifadeler kullandı.

Çin'in yanı sıra diğer ülkelerde de genişlemeyi sürdürdüklerini ifade eden Yamin Bu, Macaristan'ı Sırbistan'a bağlayan yüksek hızlı tren projesinin Macaristan bölümünü üstlendiklerini söyledi. 

Moskova'dan Kazan'a hızlı tren hattı için Ruslarla danışmanlık sözleşmesi yaptıklarını ifade eden...