18 / 07 / 2024

Yanık Yapı Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ahmet Yanık

Yanık Yapı Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ahmet Yanık

Ahmet Yanık: Şirket olarak biz referansları ile daha doğrusu müşteri memnuniyeti ile büyümeyi başarmış bir şirketiz. Gerçekleştirdiğimiz her projede insanları memnun edecek tüm detaylara yer verdik.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Bakan Yanık açıkladı: Tam 11 kat arttırdık!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2002 yılında kamuda çalışan engelli sayısının 5 bin 777 olduğunu, bugün bu sayıyı tam 11 kat artırarak 66 bine yükselttiklerini açıkladı.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Bakan Derya Yanık açıkladı: 130.4 milyon TL kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2018 yılının başından bugüne kadar meydana gelen doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için 130.4 milyon TL kaynak aktardık" dedi.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Yanık Yapı Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ahmet Yanık Haberi

Yanık Yapı Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ahmet Yanık

Müşterilerimiz, yaptığımız projenin, kalitesinden, mimarisinden, kullanılan malzemenin kalitesinden, her şeyinden memnun olunca bizleri yakınlarına tavsiye etti. Böyle her projemiz büyük ilgi gördü. Eğer biz işimizi kötü yapıyor olsaydık, tersi bir durum olmuş olurdu ve biz bu gün 600 ün üzerinde insanı ev sahibi yaptık diyemezdik. 



Yanık yapı olarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti oluşturmak için çabalıyoruz. Projemizi her yönü ile geliştirdikten ve planladıktan sonra en iyi ve en kaliteli malzeme hata yapmadan üretiyoruz, insanlara evlerinin anahtarını verdikten sonra da bizim işimiz bitti anlayışı ile değil, 7/24 onların yanında yer alarak, satış sonrası ihtiyaç duydukları gereksinimlerini karşılıyoruz.



Şirket olarak hızla gelişen teknoloji takip ediyoruz ve sektörümüz ile ilgili yeni çıkan gelişmeleri hemen projelerimizde uyguluyoruz. Bunun yanında insanların değişen beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla...