29 / 04 / 2024

Yapı Kredi kampanya

Yapı Kredi kampanya

Yapı Kredi Bankası yeni getirilecek mevduatlara yönelik başlattığı faiz kampanyasını duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası'nın kampanyasına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yapı Kredi'den Sevgililer Günü'ne özel konut kredisi!

Yapı Kredi, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel "Tahsis Ücretinin Yarısı Bizden" konut kredisi kampanyası ile hayallerindeki eve kavuşmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor...

Yapı Kredi'den 70. Yıla özel kredi kampanyaları!

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre banka müşterileri, bankanın 70. yılına özel Aralık ayında masrafsız kredi avantajlarından faydalanabiliyor. İnternet ve Mobil Şube'ye girenler ise New York seyahati, akıllı telefon ve tablet kazanma şansını yakalıyor

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi'den dev kampanya! Son gün 10 Ağustos, acele edin!

Yapı Kredi, son dakika dev yeni kampanyasını açıkladı. Bu kampanya sayesinde 170 TL'ye varan Worldpuan kazanabileceksiniz! İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!

Yapı Kredi, peş peşe düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Giyim sektörüne yönelik kampanya hazırlayan Yapı Kredi, müşterilerin kampanya doğrultusunda 250 TL kazanacağını duyurdu.

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

Yapı Kredi anında adınıza tam 500 TL yatıracak!

Giyimden teknolojiye, gıdadan mobilyaya kadar pek çok alanda kampanya düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanya daha hazırladığını duyurdu. Yapı Kredi, şartları sağlayan müşterilerinin hesabına tam 500 TL aktaracağını paylaştı.

Yapı Kredi’den tam 500 TL harçlık! Ay sonuna kadar hesaplara yatacak!

Bankalar, farklı sektörlere yönelik kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, giyim sektöründe ilişkin hazırladığı kampanya kapsamında müşterilerine tam 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!

Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini sevindirdi. Yapı Kredi, yeni düzenlediği kampanyayı müşterileriyle paylaşarak kampanya kapsamında hesaplara 300 TL yatacağını açıkladı.

Nakit ihtiyacında Yapıkredi'den kampanya! Şimdi alırsan 3 ay sonra ödeme!

Yapıkredi Bankası’ndan şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası geldi. Nakit ihtiyaçların karşılanması amacıyla Türkiye çapında pek çok kişi ihtiyaç kredisi almaya devam ediyor. Bu kapsamda Yapıkredi Bankası da vatandaşların nakdi ihtiyaçlarını gidermek için birçok kampanyayla gündeme geldi.

Yapı Kredi kampanya Haberi

Yapı Kredi kampanya

Yapı Kredi Bankası müşterilerini sevindirecek kampanyayı açıkladı. Banka, müşterilerinin getireceği yeni paranıza özel yüzde 20,50'ye varan kaçmaz faiz fırsatı sağlayacak.

Kampanyalı faiz oranlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar en yakın Yapı Kredi Şubesi'ni ziyaret edebilir, 444 0 444 / 0850 222 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayabilir ya da hemen Yapı Kredi İnternet Şubesi'ne veya Yapı Kredi Mobil’e giriş yaparak vadeli mevduat hesabı açabilir. Peki vadeli mevduat hesabı nasıl açılır? Dijital kanallarda ve Yapı Kredi Şubelerinde geçerli faiz oranları ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası'nın kampanyasına dair tüm merak edilenler...

İnternet şubesi şifreniz yoksa veya şifrenizi unuttuysanız Şifre Al-Şifremi Unuttum menüsünden anında şifre oluşturabiliyorsunuz.

Vadeli mevduat hesabınızı açmak için ise şu yolları izlemeniz gerekiyor;

Yapı Kredi İnternet Şubesi'nde

Yatırımlar > Vadeli Mevduatlarım >...