05 / 05 / 2024

Yapıform Yapı Malzeme iletişim

Yapıform Yapı Malzeme iletişim

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Borsada maliyet sıfırlama nasıl yapılır? İşte o formül…

Borsada yatırımcıların daha fazla kazanç sağlamak için kullandıkları yöntemlerden biri olan maliyet sıfırlama, borsaya yeni girenler tarafından merak ediliyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, maliyet sıfırlamanın nasıl yapıldığını anlattı.  

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Demirelli ve Mustafa Demirelli ortaklığında kuruldu.

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tüzel Özdemir tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

EYT formülünün detaylarının ortaya çıkmasına  sayılı günler kaldı ancak hala durumu net olmayanlar bu kapsamda olup olmadığını bilmeyenler var. EYT için işe giriş tarihi çok önemli. İşe girişi yapılıp, prim yatırılmadıysa ne olur?

Demir ve çimento fiyatlarında indirimler peş peşe geldi! Güncel demir ve çimento 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelen malzemeler demir ve çimentodaki son durum son derece merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatlarında düne göre herhangi bir zam ya da indirim yaşandı mı? Demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Demir ve çimento fiyatları azalmaya devam ediyor! Güncel demir ve çimento 10 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelenler demir ve çimentodur. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatları ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Bugün demir ve çimento fiyatları ne kadar? Güncel demir ve çimento 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelenler demir ve çimentodur. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatları ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Asgari ücret zammında formül belli oldu! Asgari ücrete Temmuz zammı yapılacak mı? Hemen bu son dakika formülüne bakın!

Milyonlarca kişi asgari ücret zammındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete zam yapılacak mı? 

Infınıty Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 binTL sermaye bedeli ile Mohd A.M.A.A ve Nevzat Akgöl tarafından kuruldu.

Yapıform Yapı Malzeme iletişim Haberi

Yapıform Yapı Malzeme iletişim

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3. Her türlü nalburiye işleri yapmak 4- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak....