30 / 04 / 2024

yapılarımız ne kadar güvenli

yapılarımız ne kadar güvenli

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümü yaklaşırken akıllara yine “yapılarımız ne kadar güvenli?” sorusu geliyor.

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

En düşük emekli maaşında flaş düzenleme! SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları ne kadar artacak?

TBMM’nin açılmasıyla beraber gözler emekli maaşlarına ilişkin yapılacak düzenlemeye çevrildi. TBMM’de ilk görüşülecek konularında başında emekli maaşlarına gelecek zam olmasın beklenirken, emekli maaşlarının ne kadar artacağına ilişkin hesaplamalar da yapılmaya başlandı.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Yapı Kredi bankası emekli promosyonu ne kadar?

Henüz emekli promosyonu almayan vatandaşlar emekli promosyonunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Yapı Kredi de emekli promosyonu veren bankalar arasında.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa en çok hangisi kazandırdı?

Yatırım yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa ne çok hangisi kazandırdı? İşte detaylar...

yapılarımız ne kadar güvenli Haberi

yapılarımız ne kadar güvenli

Türkiye’nin lokomotif sektörleri arasında yer alan inşaat sektörü, son yıllarda ürettiği kaliteli ve güvenli konutlarla dikkat çekerken dönüşümünü tamamlamamış farklı bölgelerdeki birçok yapı depremde yıkılma riski taşıyor. Uzmanlar, Türkiye’nin deprem kuşağında yer alan bir ülke olmasından dolayı her zaman olası depremlere hazırlıklı olmamız gerektiğini belirtirken inşaat sektörü temsilcileri ise konut satın alacaklara bazı uyarılar yapıyor.

Gündemde dikkat çeken sel felaketlerinin dahi Türkiye’de yaşanan afetlerdeki can kaybında yüzde 1’den az bir payı bulunuyor. Ülkemizde en fazla can kaybı yaşanan doğal afetlerin başında yüzde 97,1 ile deprem gelirken, binalarda kullanılan malzemeler, özellikle de beton kalitesi daha da önemli hale geliyor. Türkiye’de konut satışlarının her dönem olduğu gibi, bundan sonraki dönemde de artacağı öngörülürken, ülkemizin deprem riski bölgesinde yer alması, yapılan konutların kalitesini...