09 / 05 / 2024

yarı yarıya kampanyası sur yapı

yarı yarıya kampanyası sur yapı

Sur Yapı, hem Antalya'daki hem de İstanbul'daki projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası başlattı...

Şok Market'te fiyatlar neredeyse yarıya indi! Ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe yüzde 45'e varan dev indirim!

Perakende devi Şok Mart fiyatlarda yüzde 45'e kadar indirim yaptı. Şok Market tarafından başlatılan indirimler ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe geçerli...

Yabancıya konut satışı neden düşüyor?

Yabancıya konut satışı 2023 yılında bir önceki seneye göre yarı yarıya azaldı. Yabancı talebindeki azalma ve konut sektörünün son durumuyla ilgili Mars International CEO'su ve GİGDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak anlattı.

Meteoroloji açıkladı! Ekim'de Marmara'da yağışlar ortalamanın yarısında... 

Marmara bölgesinde ekim ayında yağışlar uzun senelerin ortalamasına göre yarı yarıya geriledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri kapsamında Marmara Bölgesi'nde ekim ayı yağış miktarının uzun yıllar ortalamasında (1991-2020), metrekareye 72 milimetre olarak kayıtlara geçildi. İşte haberin ayrıntıl

8-15 yaş aralığında araç sahibi olanlar artık aracını satarken zorlanacak!

Yapılan araştırmaya göre sıfır araçta yaşanan bollaşma ile birlikte ikinci ele olan talep de azalmaya başladı. Özellikle 8-15 yaş aralığındaki araç satışları yarı yarıya düştü.

Balık tezgahlarında lüferin fiyatı yarı yarıya düştü: Şimdi istavritin de düşmesi bekleniyor

İstanbul'da son zamanlarda lüfer balığı tezgahlarında bolluk yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kilogramı 200 lira gibi yüksek fiyatlarla satılan lüfer, şu anda kilogram başına 100 lira gibi daha uygun bir fiyata düştü. Balıkçılar bu bolluğun hamsilerde de artış yaşanacağını belirtti.

Tudors'tan Babalar Günü indirimi; Gömlek fiyatları yarı yarıya düştü

Tudors, Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Gömlek Krallığı sloganıyla satış yapan Tudors'ta gömlek fiyatları yarı yarıya düştü. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ucuz IPhone sözü! Fiyatlar artık yarı yarıya olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ucuz IPhone müjdesi geldi. Fiyatlar yarı yarıya düşecek. İşte detaylar!

Cep telefonunda çıldırtan fahiş fiyat devri sona eriyor! Mayıstan sonra fiyatlar yarıya inecek!

Cep telefonlarında enflasyonla birlikte hızla fırlayan fiyatlara fren geliyor. 14 Mayıs seçimlerinden sonra vatandaşı en çok sevindirecek gelişmelerden biri fiyatların vergi muafiyeti getirilmesiyle birlikte yarıya düşmesi olacak.

Bahar geldi; domates, salata, biber fiyatları yarı yarıya düştü! İşte hal fiyatları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, baharın gelmesiyle birlikte hareketlilik başladı. Havaların ısınmasıyla beraber hale gelen ürün miktarında artış yaşanırken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yarı yarıya düştü.

Merkez Bankası'ndan dolar için yeni talimat! Resmen yarı yarıya düştü!

Dolar/TL kuru geçtiğimiz hafta 19 TL seviyesini geçmesinin ardından Merkez Bankası'ndan yeni bir hamle geldi. Merkez Bankası'ndan dolar için yeni talimat! Resmen yarı yarıya düştü! İşte ayrıntılar...

PTT'den 100 bin kredi bakın kaç yaş altına verilecek! İşte kredinin detayları

Son dönemde düşük maaşlar nedeniyle zor bir süreçten geçen emekliler için bankalar arasında bir promosyon yarışı yaşanıyor. PTT de emekli kampanyaları kapsamında yer alarak emekli maaşını PTT aracılığıyla alanlara 100.000 TL kredi imkânı sunuyor.

Doğalgaz faturanız birden yarıya düşecek!

Kombili evi olan ve ısınma sorunu yaşayanların faturası oldukça yüksek. Oda soğuk kalır ve petek yeterince ısıtılmadığı için kombi daha da fazla ısınır. Petek ısı transfer sürecinde verimsiz ise ayar ayarları hatalı olabilir. Evde düzenleme ayarı da mümkündür. 

Migros'tan havalara uçuran kampanya! Onlarca ürünün fiyatı birden yarıya indi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen süpermarketlerinden biri olan Migros, yüzde 50 indirim kampanyasını duyurdu. Onlarca ürünün fiyatı yarıya indi! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi... 

yarı yarıya kampanyası sur yapı Haberi

yarı yarıya kampanyası sur yapı

Sur Yapı, hem Antalya'daki hem de İstanbul'daki projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere Yarı Yarıya kampanyası düzenledi. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, yarısını teslimde, yarısının peşin olarak ödeme imkanı sunan kampanyada ihtiyaca göre farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Kampanya ile ev tutarının  yüzde 50'sini teslime bırakıyoruz. Yarısını peşin veremeyecekler, elinde bir mülkü olup satmak durumunda olanlar ev tutarının bugünden yüzde 50'si için banka kredisi kullanıp teslime kadar sadece banka taksitlerini ödeyerek bir anlamda sıfır peşinatla bugünden ev sahibi olacak" diyor.

Şehir Konakları Ümraniye'de teslimler başladı!

Web: