20 / 05 / 2024

Yarım kalan yatırım süreleri

Yarım kalan yatırım süreleri

Deprem, salgın gibi doğal ve biyolojik afetler sonucunda yarım kalan ve tamamlanamayan yatırımlardan, teşvik belgeleri 11 Mart 2020 tarihinden önce gerçekleşen ve bu tarih itibarıyla süresi devam edenlere, istemeleri durumunda 1 yıla kadar ilave tamamlama süresi verilebilecek.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Mart 2024 müjdesi! Promosyon ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri, yarın itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacak. Söz konusu promosyonlar için başvurular bankalardan veya e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İki maaşı olanlar ise ayrı ayrı promosyon alabiliyor.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Gram altın bugün Kaplaıçarşı'da 1.663 TL seviyesini test etti. Yeni rekora imza atan gram altın için 2.000 TL seviyesi bekleniyor. Peki gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Dolar için gözler yarına çevrildi! Nefesler kesildi! Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yarın faiz kararını açıklayacak. Dolar için gözler yarına çevrilirken, uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat...

Canlı altın fiyatları: 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Altın fiyatlaı ile ilgili son dakika gelişmeler 19 Haziranh Pazartesi günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bir çok kişi bugün güncel altın fiyatklarını araçtırıyor. O halede 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Yarım kalan yatırım süreleri Haberi

Yarım kalan yatırım süreleri

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; karar kapsamında özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karşısında alınan tedbirlerden etkilenen ve yatırım teşvik belgelerinde de süre verilen yatırımlar büyük öneme sahip.

Bu durumda, deprem, salgın gibi doğal ve biyolojik afet durumlarında yarım kalan ve tamamlanamayan yatırımlardan, teşvik belgeleri 11 Mart 2020 tarihinde önce gerçekleşen ve bu tarih itibarıyla süresi devam edenler için istenmesi durumunda 1 yıla kadar ek süre verilebilecek. Kararların yürütmesinde yatırım teşvik belgelerinin sahibi olan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığ'na yetki verildi.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda...