08 / 05 / 2024

Yaşagül Ekinci kim

Yaşagül Ekinci kim

İZKA Kalkınma Kurulu, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmeyi başaran Bergama için afiş hazırlayıp havalimanlarına asılması için destek olma kararı aldı...

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul açıklaması: Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir! 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından 'Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir' dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı... 

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik adres bilgisi!

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi...

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Avcılar’da hasarlı evlerde yaşayanların isyanı: Ölüme terk ediyorlar!

1999 yılındaki Marmara depreminde İstanbul'da en fazla hasar alan ilçe olan Avcılar'da vatandaşlar korkuyla yaşıyor. İlçede çok sayıda binanın hasarlı olmasına rağmen bölge sakinleri binalarını yenileyememekten şikayetçi.

Sahte gayrimenkul ilanlarıyla yabancıya vatandaşlık hakkı vaadi!

Türkiye'de bazı uyanık emlakçılar yabancıya 250 bin dolarlık gayrimenkul satışı karşılığı Türk vatandaşlığı vaadinde bulundu. Öyle ki emlakçılar çeşitli ülkelerde Türk vatandaşlığı için reklam kampanyaları başlattı.

Yaşagül Ekinci kim Haberi

Yaşagül Ekinci kim

İZKA Kalkınma Kurulu, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmeyi başaran Bergama için afiş hazırlayıp havalimanlarına asılması için destek olma kararı aldı. Kurul üyelerine seslenen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç İzmir'deki diğer tarihi miras alanlarının UNESCO listesine girmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi



İzmir Kalkınmma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu'nda UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 999. sıradan giren Bergama'ya tanıtım desteği kararı çıktı. Bergama Belediyesi UNESCO Dünya Mirası Alan Yönetimi Birim Başkanı Yaşagül Ekinci, Bergama'nın 999. olarak Dünya Kültürel Mirası Listesi'ne girme sürecini katılımcılarla paylaştı.Ekinci, "İlk çağlarda dünyaya yön veren antik kent ve birikime sahip İzmir, Ortaçağ'a yön veren Kuzey İtalya gibi olabilir. Elimizdeki gücün farkına varmamız gerekiyor" diye konuştu. 


İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu da bahar aylarında kurul üyeleri olarak Bergama'ya gidilmesi...